Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Politicieni la slujba de Sfântul Dumitru de la Catedrala Patriarhiei. Dăncilă, Orban și Paleologu, printre cei prezenți la liturghie

Politicieni la slujba de Sfântul Dumitru de la Catedrala Patriarhiei. Dăncilă, Orban și Paleologu, printre cei prezenți la liturghie

Viorica Dăncilă, Theodor Paleologu, Victoria Orban sau Marcel Ciolacu sunt câțiva dintre politicienii care au participat, duminică, la Liturghia Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, de la Catedrala Patriarhală.

De Ana Hațeg, Vlad Chirea (foto),

Premierul suspendat Viorica Dăncilă, și cel desemnat, Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, sau candidatul la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, au fost câțiva dintre politicienii prezenți la slujbă.

De asemenea, secretarul general al Guvernului Toni Greblă, vicepreşedintele PSD Doina Pană sau senatorul social-democrat Robert Cazanciuc au participat potrivit Mediafax.

Viorica Dăncilă a participat la slujbă împreună cu soţul său şi cu secretarul general al PSD Mihai Fifor, aceștia ajungând după începerea liturghiei și fiind întâmpinați de doi preoți.

Sfântul Dumitrie cel Nou, considerat protectorul Bucureștilor, este sărbătorit în fiecare an pe 27 octombrie.

Liturghia de duminică a fost săvârșită de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, împreună cu membrii Sfântului Sinod, fiind înconjuraţi de preoţi şi diaconi la un Altar amenajat în curtea Patriarhiei.

Close
Închide
  Close