Mergi direct la conținut »
Polițist de la rutieră beat, prins lângă Timișoara de săteni. Lovise trei mașini în oraș
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Polițist de la rutieră beat, prins lângă Timișoara de săteni. Lovise trei mașini în oraș

Polițist de la rutieră beat, prins lângă Timișoara de săteni. Lovise trei mașini în oraș

Un agent de la Poliția Rutieră, beat la volan, a lovit trei mașini în Timișoara, apoi a fugit și a fost prins de localnici într-un sat din apropiere. Polițistul și-a distrus și mașina, care l-a lăsat în drum. Colegii săi de la Poliția Rutieră l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice și i-au întocmit un dosar penal.

De Mihai Niculescu,

Agentul beat care înainte produsese accidentul în Timișoara a fost observat miercuri noaptea de sătenii din Covaci, gonind pe strada principală. Oamenii au văzut că mașina era lovită și lăsa dâre de ulei în urmă, și-au dat seama că a fost implicată într-un accident și au pornit în urmărirea acesteia. Au anunțat și polițiștii care au ajuns în scurt timp.

Conducea ca un dement până la capătul satului, a ieșit la drumul spre câmp”, a povestit un martor pentru pressalert.ro. Șoferul nu a mai putut înainta pentru că avea cauciucurile pe jantă și baia de ulei spartă.

Individul a fost prins de săteni, iar polițiștii, când l-au legitimat, au constatat că bărbatul este agent șef adjunct la Serviciul Poliției Rutiere Alba. Polițistul e 39 de ani era sub influența alcoolului, lovise trei mașini în Timișoara și a fugit de la locul accidentului. Colegii săi din Timișoara l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice.


Doctor din Vaslui acuzat de părinții unui copil că i-a dat sirop de tuse micuțului, deși el avea pneumonie


 

Close
Închide
  Close