Mergi direct la conținut »
Polițist mort la metrou, după ce a fost împins de un călător beat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Polițist mort la metrou, după ce a fost împins de un călător beat

Polițist mort la metrou, după ce a fost împins de un călător beat

Un polițist și-a pierdut viața la metroul din Ciudad de Mexico, după ce a fost împins în fața trenului de un călător beat.

De Dana Aramă,

Naftali Zacarias Damian și-a pierdut viața miercuri, după ce a fost împins în fața metroului în stația Bondojito din Ciudad de Mexico.

Polițistul i-a cerut unui călător, în stare de ebrietate și se pare și sub efectul drogurilor, să părăsească stația de metrou. Acesta nu doar că a refuzat, dar l-a și împins în fața metroului care intra în stație, potrivit aristeguiunoticias.com.

Echipajele de urgență au intervenit imediat, însă nu s-a mai putut face nimic pentru polițist. Circulația a fost întreruptă timp de 27 de minute.

După ce l-a împins pe polițist în fața garniturii de tren, criminalul a încercat să fugă de la fața locului, însă a fost prins imediat de polițiști. Acesta are antecedente penale, fiind condamnat pentru furt în anul 2012.


Citește și: VIDEO | Interviu cu „Domnul Alocație”, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: „Tăriceanu n-a făcut decât să fie la butoniera lui Liviu Dragnea și să aplice tot ce a vrut el”


 

 
 
Close
Close
Închide