Mergi direct la conținut »
Mai mulți polițiști din Republica Moldova au anunțat că recunosc Guvernul Maia Sandu și se vor subordona noilor șefi din Ministerul de Interne. "Un act de mare curaj, un act de mare demnitate"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mai mulți polițiști din Republica Moldova au anunțat că recunosc Guvernul Maia Sandu și se vor subordona noilor șefi din Ministerul de Interne. "Un act de mare curaj, un act de mare demnitate"

Mai mulți polițiști din Republica Moldova au anunțat că recunosc Guvernul Maia Sandu și se vor subordona noilor șefi din Ministerul de Interne. „Un act de mare curaj, un act de mare demnitate”

Câțiva polițiști au anunțat că se vor subordona noului șef al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Balan, numit de ministrul de Interne din Guvernul Sandu, Andrei Năstase.

De Dragoș Tănase,

„Sunt surprins plăcut de curajul colegilor mei care au răspuns la apelul care a fost ieri lansat de ministrul de Interne, Andrei Năstase”, a spus noul șef IGP, Gheorghe Balan, citat de unimedia.info.

„Din partea mea și a colegilor mei, vă anunț că noi recunoaștem noul Guvern, Guvernul condus de Maia Sandu. Facem apel către toți colegii să ne urmeze exemplul ca să evităm ciocniri, dezordine în masă, altercații și să menținem ordinea publică”, a declarat Anatolie Macovei, șeful direcției a șasea din Inspectoratul Național de Investigație.

Întrebat care este poziția colegilor din alte subdiviziuni ale Poliției, Anatolie Macovei a declarat că „în foarte scurt timp o sa auziți și glasul lor, în foarte scurt timp”.

„Suntem hotărâți, pentru că în ultima perioadă am observat nedreptăți în societate. Toți părinții sunt plecați, rude, frați și am decis să punem aportul la schimbarea societății”, a declarat unul dintre polițiștii prezenți.

„Un act de mare curaj, un act de mare demnitate”, a declarat membrul Platformei DA, Chiril Moțpan.

În această seară, Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o atenţionare de călătorie pentru Republica Moldova.

FOTO: unimedia.info

Citește și:
Guvernul condus de Pavel Filip a decis transferarea ambasadei R.Moldova din Tel Aviv la Ierusalim

Dăncilă îl critică pe Meleşcanu, după poziţia privind criza din Republica Moldova: ”Cred că unii s-au grăbit cu declarațiile!”

Criza din Moldova | Plahotniuc publică noi înregistrări cu Dodon discutând despre planul de federalizare, așa cum l-a convenit cu vicepremierul rus

Close
Închide
  Close