De Andreea Radu,

„Un proiect asupra căruia s-a lucrat de mai mult timp este despre transferarea Ambasadei Republicii Moldova din Tel Aviv la Ierusalim”, a declarat Pavel Filip, informează deschide.md.

De asemenea, guvernul condus de Pavel Filip a aprobat astăzi terenul pentru ambasada SUA în R. Moldova.

„Una din hotărârile pe care le-am aprobat astăzi ține de alocarea terenului, adică cel al fostului stadion republican, va reveni ambasadei SUA”, a declarat Pavel Filip menționând că aceste decizii sunt parte a angajamentelor luate de guvernul condus de el în fața partenerilor SUA.

Potrivit lui Pavel Filip, deciziile au fost luate din cauza instabilității și incertitudinii politice din țară, dar și ultimelor „evoluții politice prin care unul dintre partidele care au încercat să blocheze permanent aceste 2 proiecte încearcă să preia în mod ilegal puterea”.

„Sunt două angajamente pe care le-am făcut anterior și vrem să avem certitudinea că ele vor fi respectate, indiferent de ceea ce se va întâmpla după alegerile anticipate”, a mai precizat premierul.

Foto: EPA


CORESPONDENȚĂ DIN CHIȘINĂU/ În fața unei crize politice fără precedent, moldovenii încearcă să-și păstreze măcar simțul umorului. Gluma străzii: „Avem două Guverne, în caz că unul se strică”Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală