De Cristian Anton,

Cei doi polițiști au parcat neregulamentar o mașină Audi înmatriculată în Maramureș, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Decebal, după care s-au îndreptat spre o casă de schimb valutar.

Alexandru Constandanchi, bărbatul care i-a filmat, îi întreabă dacă se află în misiune, dar cei doi polițiști îl igonoră. În cele din urmă, se răzgândesc și se întorc la mașină.

Ia uite cum parchează ei pe trecere.

Publicată de Alexandru Constandachi pe Marţi, 8 octombrie 2019
Doi polițiști au fost filmați în timp ce au parcat ilegal

Unul dintre polițiști s-a urcat la volan și a fost aproape de a provoca un accident rutier, după ce a demarat în trombă și a tăiat fața unui Duster.

Poliția Capitalei a reacționat și a dispus verificări cu privire la conduita celor doi polițiști, care se aflau într-o învoire pentru rezolvarea unor probleme personale.

Cu privire la imaginile apărute în spațiul virtual, vă aducem la cunoștință că la nivelul Poliției Capitalei au fost dispuse verificări cu privire la conduita polițiștilor. Aceștia sunt în perioada de tutelă și se aflau într-o invoire pentru rezolvarea unor probleme personale

Poliția Capitalei:

Reacțiile la clipul postat de Alexandru C. au fost ironice și dezaprobatoare la adresa oamenilor legii.

”E și păcat să nu parchezi pe trecere cu mașina aia”, scrie Laurențiu Cremeriuc, în timp ce pe contul lui Moise Guran, care a preluat imaginile, utilizatorul Ionuț Barbu comentează sarcastic: ”Schimbă și băieții două de 100 în patru de 50 ca să împartă echitabil și echidistant profitul unei zile de trudă”.

”Să nu-i dea două hârtii, una de 63 și una de 37”, îi răspunde Dorel Munteanu, completat de Bogdan Dogar sugerează: ”Să nu mai dați șpagă în euro că după aia îi obligați să meargă să îi schimbe și mai și comit ilegalități”.   

Sursa foto: digi24.ro

Citeşte şi:

O tânără a fost răpită de pe stradă și dusă la Caracal de doi bărbați. Cum a fost salvată tânăra

Mihai Șora, prima reacție la controversele iscate de clipul pentru eMag: „Vom povesti pe îndelete despre vremurile de odinioară”

Gheorghe Dincă, scos din penitenciar și dus la INML pentru expertiza psihiatrică, la două luni după crimele din Caracal

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile