De Andreea Radu,

Fostul iubit al Izabelei, un tânăr de 22 de ani bănuit că a intrat în casa fetei
înarmat cu un topor, după ce anterior i-a trimis acesteia mai multe mesaje de ameninţare, a fost reținut, fiind suspectat de violare de domiciliu şi ameninţare.

Izabela Biră, prietenă a Luizei Melencu, a trebuit să relateze presei amenințările la care a fost supusă pentru ca poliția să o ia în serios.

La câteva ore după ce Libertatea a scris despre cum polițiștii din Dioști au ignorat plângerile fetei legate de faptul că un tânăr din sat a intrat în curtea ei cu un par, Poliția din Craiova a început cercetările în acest caz, în paralel cu o anchetă internă legată de modul în care colegii lor din comuna Dioști au tratat acest caz.

„Având în vedere faptul că au fost semnalate şi alte aspecte referitoare la conduita poliţiştilor care au intervenit la eveniment, în cauză, conducerea inspectoratului a dispus deplasarea la Postul de Poliţie Dioşti a şefului de secţie şi a unei echipe de control, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, care va verifica toate aspectele sesizate”, a precizat IPJ Dolj.

Izabela Biră este elevă în clasa a X-a la Liceul Pedagogic din Craiova. Mama ei stă în Italia, iar tatăl, Mitrică Biră, a decedat la începutul lui iulie, din cauza cancerului. Izabela a rămas să locuiască singură, în casa părintească, din satul Radomir, având drept tutore legal pe vărul ei Alexandru (Sandu) Ciobanu, care locuiește alături, împreună cu soția lui Mona și copiii lor.

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN CARACAL. Izabela Biră, prietena Luizei, este atacată cu parul și amenințată: “Îți pun capul în gardul școlii!”. Polițiștii: “Te amendăm dacă mai suni la 112!”

CORESPONDENȚĂ DIN CARACAL | Izabela Biră, adolescenta amenințată cu amenda dacă mai sună la 112, a fost abia azi audiată de polițiști. Mobilizare generală: anchetator chemat din concediu special pentru acest caz

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste