Imaginile surprinse pe 16 iunie, arată cum ofițerii Departamentului de Poliție din Los Angeles,au intervenit la un apel privind un bărbat, identificat mai târziu drept Guillermo Perez, care și-a înjunghiat fosta iubi6tă.

Polițiștii au sosit la locul faptei, în zona Van Nuys din Los Angeles la ora 13:00, și l-au găsit pe Perez în fața unei biserici cu un scaun pliabil din metal și un cuțit mare de bucătărie în mâini.

Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Perez s-a apropiat de ofițeri de îndată ce aceștia au ieșit din mașini și a ignorat comenzile acestora de a arunca cuțitul. Oamenii legii au tras în el cu gloanțe de cauciuc, dar acesta le-a parat cu ajutorul scaunului metalic și apoi a luat prizonieră o femeie care se afla în apropiere.

Ostatica, Elizabeth Tollison de 49 de ani, a fost amenințată cu un cuțit și a fost așezată drept paravan între polițiști și atacator.

Trei dintre polițiștii care au intervenit au tras în același timp în atacator, dar gloanțele lor au lovit-o mortal și pe ostatică. Potrivit presei americane s-au tras 18 gloanțe pentru a-l opri pe Perez. Două dintre gloanțe au lovit-o pe femeie, care a murit ulterior la spital.


Citește și: Temperaturile ar putea depăși 50 de grade Celsius în Spania și Portugalia, record absolut pentru Europa