Mergi direct la conținut »
Polițiștii din Los Angeles au împușcat mortal o femeie ținută ostatică și pe cel care o amenința cu un cuțit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Polițiștii din Los Angeles au împușcat mortal o femeie ținută ostatică și pe cel care o amenința cu un cuțit

Polițiștii din Los Angeles au împușcat mortal o femeie ținută ostatică și pe cel care o amenința cu un cuțit

Polițiștii din Los Angeles au împușcat mortal o femeie ținută ostatică și pe cel care o amenința cu un cuțit. Poliția a făcut publice imagini surprinse de camerele purtate de ofițerii care au intervenit la acest caz, scrie ABC News.

Imaginile surprinse pe 16 iunie, arată cum ofițerii Departamentului de Poliție din Los Angeles,au intervenit la un apel privind un bărbat, identificat mai târziu drept Guillermo Perez, care și-a înjunghiat fosta iubi6tă.

Polițiștii au sosit la locul faptei, în zona Van Nuys din Los Angeles la ora 13:00, și l-au găsit pe Perez în fața unei biserici cu un scaun pliabil din metal și un cuțit mare de bucătărie în mâini.

Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Perez s-a apropiat de ofițeri de îndată ce aceștia au ieșit din mașini și a ignorat comenzile acestora de a arunca cuțitul. Oamenii legii au tras în el cu gloanțe de cauciuc, dar acesta le-a parat cu ajutorul scaunului metalic și apoi a luat prizonieră o femeie care se afla în apropiere.

Ostatica, Elizabeth Tollison de 49 de ani, a fost amenințată cu un cuțit și a fost așezată drept paravan între polițiști și atacator.

Trei dintre polițiștii care au intervenit au tras în același timp în atacator, dar gloanțele lor au lovit-o mortal și pe ostatică. Potrivit presei americane s-au tras 18 gloanțe pentru a-l opri pe Perez. Două dintre gloanțe au lovit-o pe femeie, care a murit ulterior la spital.


Citește și: Temperaturile ar putea depăși 50 de grade Celsius în Spania și Portugalia, record absolut pentru Europa


 

Close
Închide
  Close