De Cristian Burcioiu,

”Este doar o ipoteză care trebuie luată în seamă. Căutările terestre în care sunt sunt implicate sute de forțe, dar și cele aeriene, în care se folosește un elicopter, nu au dat până acum nici un rezultat. Vorbim de o zonă împădurită, cu vegetație bogată. Granița este foarte aproape și, teoretic, acesta ar fi avut timp să părăsească țara cu destinația Serbia”, ne-a dezvăluit unul dintre investigatorii implicați în operațiunea de căutarea a asasinului polițistului răpus cu trei gloanțe trase de la mică distanță.

Proiectilele ucigașe, de calibrul 7,65, au țintit gâtul și pieptul polițistului mort în misiune, iar arma este una de fabricație sârbească a cărei proveniență va fi stabilită, cel mai probabil, după capturarea lui Lepa.

După câteva ore de survol asupra zonei, echipajul elicopterului folosit la misiunea de căutare aeriană a fost nevoit, în urmă cu puțin timp, să aducă aparatul de zbor la sol pentru alimentare. După ce rezervorul a fost din nou umplut, elicopterul a decolat iar pentru continuarea căutărilor asasinului Marcel Lepa.


Citește și:

Cum s-a desfășurat misiunea în care polițistul Cristian Amariei a fost împușcat mortal. „Polițiștii nu știau că infractorul e înarmat”

Carmen Dan, despre misiunea în care a fost ucis polițistul Cristian Amariei: „Cred că nu crede nimeni că ministrul este cel care îi dictează unui poliţist care pleacă în misiune”

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile