Poliţiştii nemți au venit până la Glodenii Gândului pentru a recupera 108 euro. Dat în judecată în România pentru o greșeală comisă în Germania!

11 august 2017 23:30

Polițiștii nemți au venit până la Glodenii Gândului pentru a recupera 108 euro. Autorităţile judiciare din Germania au chemat la proces un şofer din judeţul Iaşi pentru o amendă de 108 euro.

Ieşeanul credea că a scăpat de amendă pentru că doar a tranzitat Germania, însă oamenii legii din aceată țară au decis pentru o recuperare mai eficientă să îl dea în judecată în România şi, în final, l-au determinat pe român să îşi achite datoria faţă de bugetul german.

Conform Ziarul de Iași, nemții au procedat astfel pentru că, în cazul unui proces deschis în Germania, chiar şi în cazul cel mai probabil al unui câştig de cauză, poliţiştii germani tot ar fi fost „legaţi de mâini” în a executa amenda, din cauza procedurilor foarte greoaie. Astfel, un proces demarat de ei în România le asigură o executare mai eficientă a datoriei celui în cauză.

Așa se face că Valeriu P., de 43 de ani, s-a trezit dat în judecată la Iaşi după ce Inspectoratul de Poliţie din Rheinpfalz l-a amendat cu 108,50 de euro, iar această instituţie s-a adresat Judecătoriei Iaşi pentru recunoaşterea sancţiunii pecuniare, după ce ieşeanul din Glodenii Gândului nu a plătit amenda, convind fiind că nu va putea fi prins vreodată pentru a fi executat.

Speriat de eficienţa urmăririi sancţiunii din partea autorităţilor germane, în timpul procesului ieşeanul din Glodenii Gândului a plătit amenda care îi era imputată, scăpând astfel de o eventuală executare silită, mai notează sursa citată.


Margherita de la Clejani, într-un pictorial incendiar la piscină. Operațiile estetice au transformat-o total


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro