Mergi direct la conținut »
Polițistul Marian Godină și Rareș Bogdan, printre cei care au luat autografe pe cartea președintelui Iohannis
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Polițistul Marian Godină și Rareș Bogdan, printre cei care au luat autografe pe cartea președintelui Iohannis

Polițistul Marian Godină și Rareș Bogdan, printre cei care au luat autografe pe cartea președintelui Iohannis

Ca de fiecare dată când a lansat o carte, președintele Klaus Iohannis s-a bucurat de un public numeros. Chiar dacă de această dată a ales un eveniment cu mulți invitați și mai puțin cu public larg, așa cum obișnuise în precedentele două lansări de la Romexpo, șeful statului a petrecut mai bine de o oră semnând cărțile celor care au stat la coadă după lansarea de la Teatrul Național din București.

De Florin Ghioca,

Printre răbdătorii care au stat cuminți în rând s-au remarcat președintele PNL, Ludovic Orban, primarul Clujului, Emil Boc, Raluca Turcan, precum și candidatul PNL în „pole position” pentru europarlamentare, Rareș Bogdan. O prezență inedită a fost cea a polițistului Marian Godină, căruia președintele Klaus Iohannis i-a urat „succes”. Cei doi s-au pozat dând mâna și au schimbat câteva politețuri. De altfel, Marian Godină este coleg de editură cu președintele României, amândoi având cărți scoase la Curtea Veche Publishing.

Rares Bogdan si Klaus Iohannis FOTO Florin Ghioca

Rares Bogdan si Klaus Iohannis    FOTO Florin Ghioca

 

 
 
Close
Închide
  Close