Mergi direct la conținut »
Ponta a publicat  o fotografie în care Dragnea e alături de George Maior: ”Știe el că mai am multe, e un avertisment!”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ponta a publicat o fotografie în care Dragnea e alături de George Maior: ”Știe el că mai am multe, e un avertisment!”

Ponta a publicat o fotografie în care Dragnea e alături de George Maior: ”Știe el că mai am multe, e un avertisment!”

Ponta a publicat  o fotografie în care Dragnea e alături de George Maior: ”Știe el că mai am multe, e o fotografie avertisment!”, a scris fostul premier, în postarea de pe Facebook, cu o zi înainte de votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă. Ponta îi cere lui Dragnea să îi lase, miercuri, să discute in Parlament despre problemele guvernarii. Știu ca va intelege mesajul meu, stiu ca moare de frica celor de care a spus ca nu ii este frica , si ii cer ca maine sa ne lasesa discutam in Parlament despre problemele guvernarii fara sa isi mai puna Propaganda sa ne intoxice cu marota “Statului Paralel” , spune fostul premier.

De Valentina Postelnicu,

“ A trecut un an și jumătate de cînd PSD deține majoritatea zdrobitoare, unică în postdecembrism, atît în Parlament, cît și în administrația publică… Liviu Dragnea și-a exprimat revolta că Statul paralel există. Cînd? Abia acum, cînd a fost condamnat, sînt sigur, în ciuda asigurărilor primite că nu va fi sau că va fi vorba de un soi de bălmăjeală. Păi pînă acum nu și-a dat seama că Statul paralel există?.. Adevărul e că pînă acum Liviu Dragnea nu s-a luptat cu Statul Paralel. A negociat cu statul paralel dosarele sale. Și instrumentele de contracarare a abuzurilor statului paralel – cum ar fi, de exemplu, Comisia SRI – au fost folosite doar ca instrumente de negociere” – este doar un citat din opinia publicata mai jos de Dl Ion Cristoiu ( opinie pe care o consider absolut adevarata)!!, a scris Ponta. 

El amintește că miercuri este o moțiune de cenzura la adresa Guvernului.

”Chiar daca nu exista sanse sa fie adoptata trebuie sa folosim acest moment pentru a discuta despre adevaratele probleme ale guvernarii : inflatia uriasa si cresterea creditelor, deficitul bugetar si comercial galopant, lipsa investitiilor publice si a absorbtiei fondurilor europene , politizarea si capusarea companiilor de stat, abandonarea proiectelor de infrastructura mare sau de mediu, samd!”, a scris fostul premier.

Vioctor Ponta îl avertizează pe Liviu Dragnea să nu paraziteze discutia de maine de la motiunea de cenzura cu acele minciuni stupide si propaganda sinistra a “luptei cu Statul Paralel”.

”Liviu Dragnea stie foarte bine ca acesta este o manipulare a consilierilor sai – nu a existat niciodata un “Stat Paralel” ci doar institutii ale Statului Roman care au functionat mai bine sau mai rau – iar Liviu Dragnea a luptat si lupta si azi sa intre in gratiile acestor institutii si sa negocieze cu acestea – iar atunci cand nu le poate folosi in interesul sau le ataca sub denumirea de “Stat Paralel” ; daca justitia l-a condamnat Dragnea intelege ca nu a “negociat” destul de bine cu “Statul”! Spre deosebire de George Maior sau Eduard Helvig ( care au obligatia institutionala de a nu riposta la mizeriile lui Dragnea) eu am tacut din respect fata de Statul Roman si din jena de a “spala in public” rufele murdare ale “camaradului Liviu”! Asa ca m-am decis sa prezint o fotografie – avertisment pentru Dragnea ( stie el ca mai am multe. Știu ca va intelege mesajul meu, stiu ca moare de frica celor de care a spus ca nu ii este frica , si ii cer ca maine sa ne lasesa discutam in Parlament despre problemele guvernarii fara sa isi mai puna Propaganda sa ne intoxice cu marota “Statului Paralel” !”, precizează Ponta.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, după condamnarea la 3 ani și jumătate cu executare, că ”va merge până la capăt” și a declarat război tuturor reprezentanților acelui Stat Paralel de care vorbește PSD, nominalizându-i pe președintele Klaus Iohannis, șeful SRI, Eduard Hellvig, șeful SPP, Lucian Pahonțu, fostul șef UNPR, Gabriel Oprea, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și fostul premier Victor Ponta.

Citește și: ANALIZĂ / Paradoxul românesc: Țară depopulată și săracă, dar cu creșteri economice record

Close
Închide
  Close