MENIU CAUTĂ

VIDEO | Poşta Română ia măsuri după dezvăluirile făcute de Libertatea despre haosul din depozite

Distribuie

Poşta Română ia măsuri după dezvăluirile făcute de Libertatea. Într-un comunicat de presă, Poșta Română anunță că va reduce considerabil timpii de așteptare pentru coletele comandate din afara Uniunii Europene. Reprezentanții Poștei își recunosc problemele şi spun că de luna aceasta toate coletele sunt procesate digital, prin scanarea unui cod de bare, iar asta va duce la livrare mai rapidă a produselor. Libertatea a difuzat marţi , 16 ianuarie, imagini filmate cu o cameră ascunsă la Biroul de Schimb Internațional al Poștei Române, locul unde se strâng toate coletele comandate din afara Uniunii Europene.  Acolo erau munți de saci cu produse cumpărate online din China, câțiva angajați, registre de hârtie, puține benzi automate… într-un cuvânt, haos!

Imaginile filmate de reporterii Libertatea vorbesc de la sine:

Într-un comunicat dat publicității vineri, Poşta Română transmite: „Ne recunoaştem problemele şi suntem, în permanenţă, atenţi la soluţii care pot ridica Poşta Română la înălţimea aşteptărilor clienţilor noştri. Suntem în plin proces de revitalizare. Inclusiv prin implementarea soluţiilor tehnologice, intenţionăm – şi credem că ne îndreptăm în direcţia corectă – să reducem timpii de aşteptare şi să îmbunătăţim cu atât mai mult relaţia cu clienţii. Suntem conştienţi de creşterea constantă a segmentului de piaţă e-commerce. Compania încearcă, prin implementarea soluţiilor tehnologice să se ridice la înălţimea aşteptărilor clienţilor”

În acelaşi timp, reprezentanţii Poştei şi-au cerut scuze faţă de clienții care așteaptă de multă vreme coletele: „Folosim şi această ocazie pentru a ne prezenta scuzele noastre faţă de clienţii care au aşteptat nepermis de mult pentru coletele lor.”

La Biroul de Schimb Internaţional, acolo unde au filmat jurnaliştii Libertatea, în octombrie 2017 existau colete restante  încă din lunile de vară, se mai arată în comunicatul Poştei Române.

Reprezentanții instituției susţin că întârzierile actuale sunt cauzate de „fluxului major din perioada sărbătorilor de iarnă”.


Citeşte şi:

VIDEO/Întoarcerea în țară e ultima opțiune a românilor din Diaspora. ”Pleacă din Spania, dar se duc în Nord”

VIDEO/Actorul Adrian Titieni recunoaște că nu stă bine cu sănătatea, dar nici nu merge la medic. ”E vorba de ignoranță”

Citește mai multe despre colete și Poşta Română pe Libertatea.

Comentarii