Mergi direct la conținut »
Un american a devenit erou după ce a cumpărat toate fursecurile de la două fetițe cercetașe! Ce s-a aflat apoi despre el a înfuriat pe toată lumea
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un american a devenit erou după ce a cumpărat toate fursecurile de la două fetițe cercetașe! Ce s-a aflat apoi despre el a înfuriat pe toată lumea

Un american a devenit erou după ce a cumpărat toate fursecurile de la două fetițe cercetașe! Ce s-a aflat apoi despre el a înfuriat pe toată lumea

Un american a devenit erou după ce a cumpărat toate prăjiturile de la două fetițe cercetașe care așteptau în frig să le vândă. Bărbatul a luat toată marfa, spunând că vrea să le-o ducă angajaților săi. Mama fetițelor i-a făcut o fotografie alături de micuțele cercetașe, iar postarea a devenit imediat virală. Câteva ore mai târziu, bărbatul milos a fost arestat pentru trafic de droguri. Autoritățile americane îl acuză de contrabandă, producere și trafic de droguri în valoare de peste 1 milion de dolari.

De Mihai Niculescu,

Bărbatul din imagine a cumpărat numeroase cutii de prăjituri de la nişte cercetaşe, acestea aflându-se în faţa unui supermarket. Când a ieşit din magazin, acesta a fost suprins să vadă două fetiţe încercând să vândă prăjituri, îndurând gerul de afară, relatează Buzzfeed.com.

Kayla Dillard, mama uneia dintre cercetaşe, a povestit CBS News că nu a aflat numele bărbatului, dar a reuşit să facă o fotografie cu el şi cu fetele. „Acel bărbat a fost foarte bun, sincer şi umil. Părea că iubeşte copii”, a spus femeia.

Postarea sa pe Facebook a fost distribuită de mii de ori, multe agenţii de presă preluând ştirea. Bărbatul a fost identificat de jurnaliști ca fiind Detric McGowan, dar mai apoi reporterii au aflat că acesta tocmai fusese arestat de Agenţia Federală de Combatere a Drogurilor, potrivit Mediafax.

Bărbatul a pledat nevinovat pentru opt capete de acuzare. McGowan este acuzat de trafic de heroină, contrabandă în valoare de 1 milion de dolari şi închirierea unei clădiri pentru a produce şi depozita droguri, conform documentelor. Pe lângă arestarea sa, Agenţia i-a confiscat locuinţa.

În timp ce cumpăra prăjiturelele de la cercetaşe, omul a spus că deţinea diverse afaceri şi avea de gând să aducă fursercurile la locurile de muncă.


Citește și: Ministerul Sănătății nu a cheltuit anul trecut 38% din buget. Cu banii economisiți s-ar fi construit două spitale regionale


 

 
 
Close
Închide
  Close