Contabilizarea tweet-urilor a fost adusă la zero, dar nu și a numărului de abonați. Obiectivul executivului american a fost inițial să păstreze împreună abonații (adică peste 13 milioane), iar acum acest număr s-a ridicat la peste 14 milioane.

twitter trump

 

Totodată, un nou cont, @POTUS44, însemnând cel de-al 44-lea președinte al SUA,  reunește toate tweet-urile trimise de Barack Obama, care vor fi arhivate, fiind vorba de peste 350 de postări.

Aceeași logică s-a aplicat și în cazul conturilor fostei Prime Doamne Michelle Obama (@FLOTUS),  care acum aparține Melaniei Trump, dar și cu cel al fostului vicepreședinte Joe Biden (@VP) și fostului purtător de cuvânt Josh Earnest (@PressSec).

Noul președinte al SUA a făcut deja cinci postări pe noul cont, însă se pare că acesta va folosi în continuare contul său personal, @realDonaldTrump , unde are peste 21 de milioane de abonați.

Donald Trump a devenit vineri  cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, preluând această funcție de la Barack Obama. Republicanul a depus jurământul în cadrul unei ceremonii care a  avut loc la Washington, în faţa clădirii Capitoliului, tradiţie ce datează încă de pe vremea lui  George Washington.

După ceremonia sa de învestire, excentricul miliardar a intrat în istorie ca cel mai în vârstă președinte ce ocupă această funcție.

Născut pe 14 iunie 1946, Trump a devenit cel mai în vârstă președinte american la data învestirii în funcție, având 70 de ani și 7 luni, mai mult decât oricare altul. Miliardarul va depăși astfel recordul deținut de republicanul Ronald Reagan, care 69 de ani  și 11 luni, când și-a început primul mandat.

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări