De Mihai Niculescu,

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost zărit sâmbătă după-miază de un cuplu care se plimba prin zona Pecica, Arad.

Omul s-ar fi aruncat în Mureș de pe podul care face legătura între Pecica și Sânpetru German. Echipajele de urgență ajunse imediat la fața locului nu au putut decât să constate decesul victimei.

Bărbatul găsit înecat este Dan Ristin, din Felnac, președinte al Clubului de fotbal de Liga IV, Victoria Felnac, potrivit aradon.ro.

El avea 47 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Soția nu crede că acesta s-ar fi sinucis ci ia în calcul „alte variante”, deși susține că bărbatul nu avea conflicte cu nimeni. Dar nici gânduri sinucigașe nu avea, spun apropiații.

Soția sa a vorbit pentru ultima oară cu el vineri, după ora 14. Nu a mai răspuns apoi la telefon. Seara, la ora 23, Dan Ristin a fost dat dispărut la poliție. A fost găsit mort a doua zi.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a confirmat identitatea bărbatului găsit decedat – Dan Traian Ristin, din Felnac – și faptul că acesta figura ca dispărut din 25 octombrie 2019. „S-au efectuat cercetări la fața locului, iar în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor decesului” – au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Sursa foto: aradon.ro

Citeşte şi:

Digi24: Procurorii au făcut două solicitări la ISU pentru imaginile filmate, dar au primit doar câteva cadre din interiorul clubului

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

În mijlocul dezorganizării generale, Orlando Șchiopu, unul dintre șefii ISU, cedează nervos și înjură morții: “Lasă-i în p**a mea”!

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult