Mergi direct la conținut »
Prima declarație a tatălui lui Meghan Markle, după nunta regală
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prima declarație a tatălui lui Meghan Markle, după nunta regală

Prima declarație a tatălui lui Meghan Markle, după nunta regală

Tatăl actriței Meghan Markle a spus că fiica sa arată ”superb”, după ce a vizionat la televizior nunta regală de la Capela St. George din Windsor, el fiind spitalizat în urma un infarct și a unei opearații de inimă.


Libertatea.ro transmite sâmbătă, de la nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle, cele mai importante momente de la evenimentul anului în Marea Britanie. Andreea Archip, trimisul special al Libertatea în Londra, vă va oferi toate detaliile despre nunta regală, dar și cum petrece poporul englez. 

Thomas Markle (73 de ani) a declarat pentru TMZ următoarele: ”Fata mea arată frumoasă și foarte fericită. Mi-aș fi dorit să fiu acolo! Și le doresc toată dragostea și fericirea”.

Totodată, tatăl Ducesei de Sussex a dezvăluit că ceremonia religioasă de la Capela St. George l-a bucurat, evenimentul fiind ”emoționant”.

Meghan și Prințul Harry și-au unit destinele într-o ceremonie spectaculoasă la care au luat parte personalități de seamă, dar și muzicieni. Un cor de artiști afro-americani au cântat melodia ”Stand by Me”, iar un episcop american a făcut spectacol cu predica sa.


”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV / Cine sunt sportivele din cauza cărora s-a închis Laboratorul antidoping de la București


 

Close
Închide
  Close