MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 14:59 , de Delia Chilianu

Primăria București înființează un nou centru cultural. Expo Arte va avea 11 posturi, din care 3 de conducere.

Distribuie

Primăria București înființează un nou centru Cultural. Expo Arte va avea 11 posturi, din care 3 de conducere. Consilierii generali a aprobat astăzi înființarea Centrului Cultural Expo Arte  a cărui finanțare se va face din venituri proprii și din subvenții  de la bugetul local al Municipiului București.

În organigrama noii instituții sunt 11 posturi, din care 3 posturi de conducere.

Centrul Cultural va desfășura activități de interes local în principal în domeniul cultural- educativ, cu accent pe afirmarea și dezvoltarea artelor plastice și vizuale în Municipiul București, realizare prin îndeplinirea atribuțiilor specifice, activarea în rețele culturale de profil din țară și din străinătate,promovarea valorii culturale prin implicarea artiștilor din domeniu,(…) inițierea și susținerea de evenimente artistice valoroase lanivel local, nivel european și internațional.

'Centrul Cultural Expo Arte va sprijini activitățile de creație dn Municipiul București pentru afirmarea și dezvoltarea artelor plastice și vizuale și va acționa ca factor important în formarea și valorificarea patrimoniului specific local', se arată în expunerea de motive.

Tot astăzi consilierii generali au votat mărirea tarifelor de parcare în București, dar și burse pentru elevii care au note mari.

CITEȘTE ȘI:

ANALIZĂ | Românii au dat peste 15 miliarde de lei pe servicii de telecomunicații. Topul furnizorilor de telefonie, cablu și internet

Comentarii