MENIU CAUTĂ
23 Mar. 2018 10:10

Marile bulevarde din București sunt în proporție de 40% deszăpezite. Situația pe sectoare

Distribuie

Marile bulevarde din București sunt în proporție de 40% deszăpezite. Situația pe sectoare. Într-un raport despre deszăpezire la ora 7:00, Primăria Municipiului București transmite că toate utliajele speciale acționează în baterie, prin pluguire, însoțite de echipaje ale Poliției Locale, pe artele principale de trafic, pentru ca traficul să se desfășoare normal pe acestea.

UPDATE ora 09:30. Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 este blocată, vineri  dimineață, din cauza zăpezii. RATB a acționat cu 22 de utilaje de deszăpezire și 44 de angajați, fiind pregătită să intervină pentru înlăturarea efectelor vremii nefavorabile cu 1.131 salariați, 207 vehicule și utilaje, precum și cu rezerve suficiente de sare, nisip și soluții anti-îngheț.


În timpul nopții, operatorii au împrăștiat material antiderapant și au mers cu plugul în zona rampelor, pantelor, podurilor, stațiilor RATB și a artelor de urgență, potrivit unui comunicat al PMB.

În București, traficul rutier se desfășoară în condiții normale de iarnă, fără a exista probleme deosebite. Bulevardele principale au fost curățate în proporție de 30%-40%, iar pe cele secundare s-a acționat pentru pluguire, acestea fiind practicabile.

Mai jos puteți în ce proporții sunt curățate arterele principale din sectoarele capitalei:
Sectorul 1 – 20%
Sectorul 2 – 30%
Sectorul 3 – 30%
Sectorul 4 – 40%
Sectorul 5 – 30%
Sectorul 6 – 40%

Pe străzile din București, în noaptea de joi spre vineri, operatorii au transmis că au acționat cu 400 de utilaje, iar RATB a intervenit pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, la macazuri, dar și a refugiilor de tramvai, muncă la care au fost trimiși 353 de angajați ai regiei.

Dacă ai o informaţie, fotografie, captură, filmuleţ pe care vrei să le publicăm, trimite-le pe WhatsApp, la numărul 0729.729.000 sau pe site-ul Libertatea.ro, în formularul Ştirea Mea.


CORESPONDENȚĂ DIN MALAGA. Banderas, primit ca un rege în orașul său natal, la lansarea serialului despre viața lui Picasso. ”Antonio, te amo, te quiero!”/VIDEO

Citește mai multe despre deszapezire pe Libertatea.

Comentarii