MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 17:46 , de Delia Chilianu

Primăria Capitalei va reface Palatul Voievodal Curtea Veche din Centrul Istoric. Aici vor fi magazine și o cafenea

Distribuie

Primăria Capitalei va reface Palatul Voievodal Curtea Veche din Centrul Istoric, potrivit unui proiect de hotărâre votat astăzi de consilierii generali.

Proiectul are ca scop, în afara protejării, restaurării și consolidării, funcționalizarea și punerea în valoare a vestigiilor și recomandă o serie de intervenții absolut necesare asupra vestigiilor (…) Lucrările care se vor realiza sunt structurate în trei obiective: Muzeul Palatului Voievodal Curtea Veche, amenajări exterioare și branșamente', se arată în raportul de specialitate. Conform aceluiași document, municipalitatea vrea să facă aici și spații expoziționale, spații multifuncționale destinate întrunirilor și manifestărilor culturale, dar și magazine și o cafenea.

Valoarea investiției se ridică la 38.088.000 ( exclusiv TVA), iar lucrările ar urma să dureze 32 de luni calendaristice ( de la data transmiterii Ordinului de începere lucrări).

Proiectul a fost votat în ședința CGMB cu majoritate de voturi.

Tot astăzi, consilierii municipali au votat și reabilitarea termică a 132 de blocuri din București.

CITEȘTE ȘI:

De ce a fost închis laboratorul antidoping de la București. Jurnaliștii germani scriu că au fost descoperite probe manipulate

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii