De Andreea Radu,

Potrivit documentului transmis de primarul din Baia Mare, directorii unităților de învățământ vor trebui să convoace Consiliile de Administrație pentru a stabili modul de recuperare a orelor afectate.

Documentul de mai jos conține și o notă prin care este precizat faptul că pentru acțiunea de pe 13.11.2019, care se va ține la ora 13, elevii vor fi învoiți de profesori.

Libertatea a contactat Primăria Baia Mare pentru a cere mai multe detalii despre evenimentul pentru care elevii sunt convocați miercuri pe Câmpia Tineretului.

Un reprezentat al Primăriei ne-a direcționat spre pagina de Facebook a primarului Cătălin Cherecheș, precizând că edilul a dat acolo informații despre acțiunea de astăzi.

Cătălin Cherecheș a scris pe rețeaua de socializare că Baia Mare se prezintă pe 15 noiembrie, la Bruxelles, în fața juriului în finala pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului.

„Baia Mare este singurul oraș din România care s-a înscris în competiția pentru câștigarea titlului de Capitală Europeană a Tineretului. Concurăm cu alte 4 orașe (au fost 12 inițial) din Europa, iar vineri vom fi la Bruxelles pentru a ne susține candidatura în finală, unde am ajuns cu aprecierea juriului”, scrie edilul pe Facebook.

De ce oamenii care îngrijesc pacienți aflați pe moarte se deschid către viață
Recomandări

De ce oamenii care îngrijesc pacienți aflați pe moarte se deschid către viață

Cherecheș mai scrie că a transmis Guvernului României solicitarea pentru a susține din perspectivă logistică, dar și din perspectivă financiară acest demers.

„Pe 13 noiembrie are loc evenimentul final la nivelul municipiului pentru această candidatură astfel că am solicitat Consiliilor de Administrație a unităților de învățământ și aici mă refer, în special, la colegii și licee să facem o întâlnire pe Câmpul Tineretului chiar dacă se suprapune cu campania electorală, dar nu va fi o campanie electorală pentru Municipiul Baia Mare respectiv pentru candidatura municipiului ca și “ Capitală Europeană a Tineretului” unde să ne manifestăm împreună cu tinerii sau tinerii să își manifeste susținerea pentru acest proiect”, a scris primarul Baia Mare despre evenimentul care va avea loc miercuri.

Citeşte şi:

“Păzitorii” Coloanei lui Brâncuși. Cum se luptă fiica inginerului care a ridicat monumentul să spună povestea anilor în care tatăl ei a lucrat cu genialul Constantin Brâncuși

Patru concluzii desprinse din primul tur al alegerilor prezidențiale despre profilul electoratului din România

Are o proteză în loc de mâna dreaptă și i se spune „tatuatorul cyborg”! Cum arată tatuajele desenate de artistul francez care și-a pierdut un braț, dar s-a reinventat

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani