MENIU CAUTĂ
14 Sep. 2018 17:44

Cum explică primarul din Bârlad de ce au fost atacaţi de viespi preşcolarii, în Grădina Publică: ”Sunt și roiuri bezmetice”

Distribuie

Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, consideră că "nu este normal" ceea ce s-a întâmplat în cazul celor 18 copii de grădiniță, care au ajuns la spital după ce au fost atacați de un roi de viespi în Grădina Publică din oraș, însă crede că este vorba de "roiuri bezmetice".

Cuibul de viespi a fost găsit și distrus de către angajații societății locale de servicii publice, care au făcut și o operațiune de dezinsecție în zonă.

Cazul celor 18 preșcolari din Bârlad care au fost duși la spital după ce au fost atacați de un roi de viespi în Grădina Publică din municipiu a ajuns în atenția autorităților locale, care au luat imediat măsuri. Edilul Dumitru Boroș (PNL) susține că este o situație nemaiîntâlnită și că „nu este normal” ceea ce s-a întâmplat. „Imediat ce am fost informat, am dat dispoziție ca cei de la CUP (n.red-societatea locală de servicii publice) să meargă în zonă și să ia măsuri. Angajații au găsit un cuib de viespi în pământ pe care l-au distrus, iar apoi au făcut operațiunea de dezinsecție. Nu-i normal ceea ce s-a întâmplat, dar mai sunt și roiuri bezmetice. O fi venit din altă parte”, a declarat pentru Libertatea primarul Dumitru Boroș.

Edilul de Bârlad a fost și la spitalul de urgență din localitate pentru a vedea care este starea copiilor. Potrivit primarului, din cei 18 copii, doar cinci au fost înțepați și, după ce au primit tratament local, au părăsit unitatea medicală. La fel s-a întâmplat și în cazul educatoarei copiilor, care și ea a fost înțepată. Cei 18 preșcolari au vârste de 5 și 6 ani și sunt în grupa mare la Grădinița nr. 5 Bârlad.


CITEŞTE ŞI:

Domnule primar Robu, vă place cum arată Mihai? Tânărul mutilat după ce a căzut cu bicicleta într-o groapă în Timișoara! FOTO

Citește mai multe despre barlad, Copii, gradinita, primar și viespi pe Libertatea.

Comentarii