Mergi direct la conținut »
Primele imagini cu Gheorghe Turda și iubita după ce au recunoscut relația FOTO&VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Primele imagini cu Gheorghe Turda și iubita după ce au recunoscut relația FOTO&VIDEO

Gheorghe Turda a fost surprins în această seară alături Nicoleta Voicu, mai tânăra solistă de muzică populară care îi este parteneră. Libertatea.ro vă arată primele imagini cu Gheorghe Turda și iubita după ce au recunoscut relația.

Artista anunțase astăzi, chiar de ziua maestrului, relația pe care o are cu Gheorghe Turda, spunând că s-a decis să facă publică legătură amoroasă care i-a schimbat viața și i-a dat un rost.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, între care există o diferență de 23 de ani, maestrul având 70 de ani, iar partenera sa 47, au fost surprinși de Libertatea.ro pe stradă, înainte de a merge la un local.

”Am ieșit să îmi intâmpin o parte din familie, azi, de ziua mea”, a declarat Gheorghe Turda, în timp ce partenera sa era vizibil emoționată după ce a fost surprinsă la brațul acestuia.

Diferența dintre cei doi artiști, de 23 de ani, nu s-a dovedit o piedică în calea iubirii lor. O relație pe care au ascuns-o, au lăsat timpul să o ”așeze”, mai ales că fiecare dintre cei doi a intrat în acestă prietenie după decepții și dezamăgiri. Nicoleta a trecut printr-un divorț iar Gheorghe Turda a traversat un eșec sentimental (a avut o relație cu mama Alinei Pușcaș), unul ”zgomotos” în ciuda discreției sale și a atacului celebral vascular suferit în urmă cu doi ani.

”Iubirea noastră s-a născut în..toamnă. Și-au trecut zile multe. Și zilele s-au făcut luni. Mesaje, apeluri și dorința de a spune ”Da!” Nu acel ”Da” în fața ofițerului de stare civilă, acel ”Da!” de a fi împreună”, își deschide sufletul interpreta.


Citește și: Un deputat cere legi împotriva abuzurilor asupra elevilor, după “Simfonia lalelelor”: “Să scape de blestemul comunismului”

Close
Închide
  Close