Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

CORESPONDENȚĂ DIN SINAIA/ Primii „nuntași” s-au adunat la Sinaia, la nunta fostului Principe Nicolae. Cum a fost decorată biserica

Primii curioși au început deja să se adune în fața Bisericii „Sfântul Ilie” din Sinaia, unde de la ora 14.30 urmează să aibă loc cununia religioasă. Intrarea în biserică a fost decorată cu buchete imense de flori albe și tricolorul impozant este tulburat de vânt.

De Sorina Ionaşc, Ștefan Pană,

Forțe de ordine și curioși sunt deja în fața bisericii unde, peste două ore, un sobor de preoți împreună cu Înalt Prea-Sfințitul Calinic al Argeșului și Muscelului vor oficia ceremonia religioasă. Pe un ecran imens amplasat în afara bisericii, „nuntașii” nepoftiți în lăcașul de cult vor putea să vadă toate momentele speciale ale ritualului. Recepția va avea loc la Cazinoul din Sinaia, la care sunt invitați reprezentanți ai nobilimii din Europa și prieteni ai cuplului.

În fața cazinoului din Sinaia a tras deja o trăsură albă, ca-n povești, pentru cuplul care se căsătorește astăzi. Urmând obiceiul altor nunți regale, cuplul se va plimba cu trăsura deschisă pentru a putea să le facă cu mâna celor din public.

Citește și: România umană: 3.000 de femei și bărbați vor să fie voluntari la Spitalul de Copii ”Marie Curie”! „În cadrul proiectului de voluntariat se intră mai greu ca la o companie multinațională”

Close
Închide
  Close