MENIU CAUTĂ
, de Cătălin Schipor

VIDEO/ Primul caz de înec pe litoralul românesc în actualul sezon: un tânăr de 24 de ani, din Argeș, posibil cadru militar

Distribuie

Primul caz de înec pe litoralul românesc în actualul sezon. Un tânăr de 24 de ani, din județul Argeș, posibil cadru militar, a fost scos inconștient din apa mării, în zona plajei Trei Papuci, din Constanța. În pofida manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul medical, tânărul nu a mai putut fi salvat.

Tânărul scos inconștient din apa mării în Constanța, pe plaja Trei Papuci, fusese auzit strigând după ajutor de către un tânăr care se afla în zonă.

Înotătorul, în vârstă de 24 de ani, din Pitești, județul Argeș, a fost scos pe dig, iar un echipaj SMURD ajuns la fața locului a început manevrele de resuscitare. Din primele cercetări se pare că este vorba despre un cadru militar. Din  primele informații, el ar fi intrat în mare să facă o baie, în timp ce prietenul său care îl însoțea a rămas pe mal.

După o oră de manevre de resuscitare, tânărul argeșean a fost declarat mort.

Libertatea vă arată LIVE, 24 de ore din 24, ce se întâmpă la Mamaia și în Vama Veche.

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN MAMAIA

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN VAMA VECHE

Citește și: INTERVIU / Daniel Horodniceanu, şeful DIICOT: ,,În lipsa argumentelor, am putea discuta despre o preluare politică forţată a DIICOT”

Citește mai multe despre cadru militar, inec, litoral și tanar pe Libertatea.

Comentarii