Mergi direct la conținut »
Primul post TV la calitate Ultra HD - 4K va fi lansat în România în doar câteva zile. În ce rețea va fi văzut
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primul post TV la calitate Ultra HD - 4K va fi lansat în România în doar câteva zile. În ce rețea va fi văzut

Primul post TV la calitate Ultra HD – 4K va fi lansat în România în doar câteva zile. În ce rețea va fi văzut

Primul post TV la calitate Ultra HD- 4K va fi lansat în România în doar câteva zile. Unul din cele mai importante grupuri de cablu de la noi a solicitat licența de la CNA, astfel că postul va intra în grila de programe pe 8 sau 9 noiembrie.

De Mihai Niculescu,

Reprezentanți ai operatorului TV au declarat în ședința CNA că postul TV va fi unul generalist și care va difuza sport, muzică, filme și documentare și divertisment.

Pentru noi a fost logică această inițiativă deoarece suntem agregatori de conținut. În privința conținutului sportiv, după cum ați văzut în grilă, vom avea transmisii live, ceea ce va avea sens din punct de vedere editorial. Restul de programe va fi mixat, fiind format din programe de documentare, de factual și muzică. Grila va fi de 24 ore din 24 ore”, au spus reprezentanții grupului Digi, care operează primul canal 4k din România, potrivit blogului raftulcufilme.ro

Canalul ultra HD va fi vizionat în sistem pay-per-view și premium, și este disponibil telespectatorilor cu tehnologia necesară (TV 4K)

Ca tematică, postul de televiziune 4K se încadrează în categoriile divertisment, sport, muzical, documentar și cinematografic, dar și cu o emisie 24/24 de ore.

– între 8:00 și 10:00, postul 4K va difuza muzică;

– între 10:00 și 20:00, vor fi difuzate documentare, filme și sport;

– după ora 20.00 vor fi difuzate competiții sportive, filme și documentare;

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

– după ora 00:00 vor fi difuzate producții în reluare, până la ora 8:00.

În zilele de marți, miercuri și joi, postul de televiziune va transmite live meciuri din Champions League și Europa League, dar și din campionatele europene pentru care grupul are drepturi, adică Franța și Spania.

Sursa foto: pixabay.com


Citește și: #Teleormanleaks. Ce spune o jurnalistă Rise Project despre documentele din valiză: „Au fost ascunse cu puțin înainte de perchezițiile DNA din vara anului 2017”


 

Close
Închide
  Close