Mergi direct la conținut »
Probleme mari pentru familia lui Dinu Patriciu. Văduva și fiicele acestuia, executate silit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Probleme mari pentru familia lui Dinu Patriciu. Văduva și fiicele acestuia, executate silit

Probleme mari pentru familia lui Dinu Patriciu. Văduva și fiicele acestuia, executate silit

Văduva și fiicele omului de afaceri Dinu Patriciu au probleme, acestea fiind executate silit.

De Dana Aramă,

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit în luna august a anului 2014, la vârsta de 64 de ani, la Londra, la doi ani după ce suferise un transplant de ficat.

Înainte să moară, Dinu Patriciu, al cărui nume nu este scris pe piatra de mormânt, își făcuse testamentul, lăsând moștenitorilor săi o avere impresionantă.

“Las fiicelor mele, Ana Patriciu și Maria Patriciu, o cotă totală de 82,5 % din întreaga mea avere, fostei soții, Sabina Patriciu, o cotă de 5% din masa succesorală, iar partenerei de afaceri Melanie Chen 12,5%”, decidea Dinu Patriciu prin testament.

Acum, familia lui Dinu Patriciu are mari probleme. Văduva și fiicele fostului miliardar au fost executate silit de o bancă pentru o datorie.  De altfel, văduva lui Dinu Patriciu și fiicele acestuia sunt chemate în instanță în 50 de procese de executare silită.

„Admite cererea formulată de petentul BEJ Miu și Partenerii. Încuviinţează executarea silită ce face obiectul dosarului de executare silită nr. 156/2017/2018, pentru recuperarea creanţei în valoare de 46.852,30 lei, precum și a cheltuielilor de executare, împotriva debitoarelor moștenitoare Ana Patriciu, Maria Patriciu, Sabina Patriciu și Dana Rodica Patriciu în limita activului moștenirii debitorului defunct Dan Costache Patriciu, la cererea creditorului BRD GROUPE SOCIETE GENERALE S.A., prin toate modalitățile prevăzute de lege. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită. Prezenta încuviinţare a executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării. Fără cale de atac”, se arată în decizia luată de Judecătoria Sectorului 1 pe 14 martie 2018.

BRD le chemase în instanță pe Ana Patriciu, Maria Patriciu, Sabina Patriciu și Dana Rodica Patriciu, potrivit cancan.ro.


Citește și: VIDEO/Cristian Pîrvulescu: „Un politician este un vorbitor. Domnul Cioloş nu este un vorbitor, este un tehnician foarte bun”


 

Close
Închide
  Close