”Localizarea făcută de STS a fost pe o arie de câteva sute de case deoarece atât permite sistemul utilizat de aceștia. În cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR.

De aceea, joi, un echipaj al Direcției de Operațiuni Speciale a venit de la București și la ora 22,00 a ajuns la fata locului în încercarea de a ajuta la localizare. La ora 23:00 nu se știa locul unde s-ar fi putut afla victima iar localizarea a fost făcută cu tehnica disponibilă, deficitară, aceeași ca în toate dosarele penale instrumentate în ultimii 3 ani”, se arată într-un mesaj publicat de Asociația ”Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor” (AMASP).

Alexandra Mihaela Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri. Joi, fata a sunat la ora 11.00, de trei ori la serviciul de urgență 112, anunțând că este sechestrată.

STS nu a reușit să transmită însă o locație exactă, ci o arie de căutare. Abia la 19 ore de la aceste apeluri polițiștii au intrat în casa principalului suspect, așteptând mandatul de percheziție.

Gheorghe Dincă a fost preluat în noaptea de vineri spre sâmbătă și condus la Craiova, pentru interogatoriu. Vineri, la audieri, Gheorghe Dincă nu şi-a recunoscut faptele. Însă, polițiștii au găsit în curtea lui probe acuzatoare: un butoi cu resturi umane, inclusiv cu bijterii pe care Alexandra, fata de 15 ani dispărută miercuri, le-ar fi purtat.

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN CARACAL | Suspectul de crimă, dus la Craiova. Când a fost scos din locuința sa, mulțimea a huiduit minute în șir

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni