Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pe 13 ianuarie. Meteorologii anunţă ninsori și vânt puternic
Ştiri Libertatea > Ştiri > Prognoza meteo pe 13 ianuarie. Meteorologii anunţă ninsori și vânt puternic

Prognoza meteo pe 13 ianuarie. Meteorologii anunţă ninsori și vânt puternic

Vremea rămâne în continuare rece, în special din cauza vântului, care se intensifică, mai ales la munte. În Capitală vor fi minus 3 grade ziua. Noaptea de sâmbătă spre duminică: Vremea va fi rece, local geroasă în centrul, sudul şi estul ţării.

În regiunile intracarpatice vremea va fi în general închisă duminică şi temporar se vor semnala precipitaţii. La munte va ninge, în Maramureş şi Transilvania vor predomina ninsorile, iar în Banat şi Crişana vor fi precipitaţii mixte. În nord-vestul ţării, dar mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, ninsorile vor fi mai intense, astfel stratul de zăpadă nou depus, pe arii restrânse va fi consistent.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, cu totul izolat vor fi fulguieli sau burniţă, iar dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă asociată cu chiciură. Izolat se va forma polei. Vântul va prezenta intensificări la munte, cu viteze mai mari în a doua parte a intervalului, când mai ales în zona înaltă va depăşi la rafală 80…90 km/h spulberând zăpada şi viscolind ninsoarea, iar în regiunile vestice se va intensifica treptat, în general cu viteze de până la 50 km/h, potrivit Observator.tv.

Duminică în Capitală, cerul va fi temporar noros, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab şi moderat.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade, mai scăzută în zona preorăşenească până spre -8 grade.

Citește și

Iulia Albu le-a studiat și a dat verdictul. Carmen Dan, „coafată după un catalog Igiena 1980”, Viorica Dăncilă, „ținută impecabilă”!

 

Close
Închide
  Close