Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pentru 15 iulie. Cum va fi vremea în Capitală și în alte zone din țară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prognoza meteo pentru 15 iulie. Cum va fi vremea în Capitală și în alte zone din țară

Prognoza meteo pentru 15 iulie. Cum va fi vremea în Capitală și în alte zone din țară

Luni, 15 iulie, în Capitală, vremea va fi instabilă cu maxime de 23 de grade. Pe timpul nopții, minimele vor ajunge chiar și la 13 grade.

Vremea va fi rece pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării. Gradul de instabilitate atmosfericã va fi accentuat în regiunile estice, sud-estice şi centrale, precum şi în zonele deluroase şi montane, unde vor fi înnorãri şi ploi, mai ales sub formã de aversã, însoţite şi de descãrcãri electrice.

Local, cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul zonelor, cerul va fi variabil şi doar pe arii restrânse va ploua. Vântul prezenta unele intensificãri în timpul ploilor şi local în sud-vest şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade, iar cele minime între 8 şi 19 grade.

În Brașov, temperaturile maxime nu vor depăși 18 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 11 grade Celsius. În Iași, temperaturile maxime vor ajunge la 25 de grade Celsius, cu 60% șanse să plouă și chiar să se formeze furuni, cu fulgere și tunete.

De asemenea, pe litoral este o zi destul de mohorâtă, cu temperaturi maxime ce vor atinge 25 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 18 grade Celsius.

Citește și

VIDEO | În contractul de 54 de milioane de euro, primarul PSD Florea vrea să aclimatizeze arborele de mătase persan în București!

Close
Închide
  Close