De Ciprian Iana,

Miercuri, 18 martie 2020, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, anunță stirilemeteo.ro.

Cum va fi vremea în București, joi, 17 martie

În București, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 12…14 grade şi minima de 1…3 grade, uşor mai scăzutã la periferie.

Prognoza meteo în țară

În cele mai multe regiuni din țară, cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în regiunile sud-estice unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane, iar trecător şi în sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade, iar cele minime între -3 şi 6 grade, mai scăzute în depresiuni. Dimineaţa şi noaptea izolat vor fi condiţii de ceaţă şi brumă.

Vântul sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, iar pe arii restrânse, temporar, şi în sud-est.

Temperaturile maxime, in aceasta dupa-amiaza, vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade. Local în centru şi pe arii restrânse în restul tarii, acum, dimineaţa, este bruma si, izolat, condiţii de ceaţã.

Citeşte şi:

Un șofer român de camion transportă materiale medicale pe timp de pandemie în Europa: “Pentru noi, granițele sunt deschise”

America Latină – continentul secret al pandemiei. În Uruguay se fac teste într-un laborator privat, la prețul de 70 de dolari

Trei noi instrumente de informare pentru publicul Libertatea: hartă interactivă cu evoluția pe județe și rezultatele unui studiu IRES și grafice cu îmbolnăvirile de COVID-19 pe vârste

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați