MENIU CAUTĂ

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea pe 1 și 2 aprilie

Distribuie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo actualizată pentru weekendul 1-2 aprilie. Potrivit acesteia, vremea va fi caldă și frumoasă în majoritatea regiunilor.

PROGNOZA METEO pentru SÂMBĂTĂ

Vremea va fi frumoasă,  cu cerul mai mult senin și va deveni caldă pentru această dată în toate regiunile. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat și în vestul Olteniei. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață. Izolat, îndeosebi în Transilvania, se va produce brumă.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO pentru DUMINICĂ

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Citește și: Cum va fi vremea de Florii 2017

Citește mai multe despre Vremea pe Libertatea.

Comentarii