„În câteva luni, Cîțu a reușit să piardă tot. Nu mai e nici premier, ar putea pierde și partidul, și președinția Senatului. L-a mâncat propriul caracter! Acum, el tejghetărește la tarabă cu colegii care vor să-l dea jos. Cred că își dă demisia, dacă e lăsat șef la Senat! Pe Cîțu nu-l preocupă Rusia, România sau altceva”, a pronosticat CTP, în emisiunea „Cap limpede”, de la Digi 24.

Președintele PNL a declarat vineri, în ziua când a împlinit 50 de ani, că a convocat o ședință de Birou Executiv al liberalilor pentru ziua de sâmbătă, la ora 12.00 și atunci va anunța dacă își dă sau nu demisia din funcție.

Joi seară, vicepreședinții PNL și o serie de lideri locali i-au cerut demisia lui Cîțu. Președintele Senatului României a refuzat, astfel încât conducerea PNL a început să deruleze procedurile pentru organizarea unui congres extraordinar. Pe ordinea de zi vor fi alegeri pentru conducerea partidului.

„PNL și-a dat cu levierul în genunchi, în cap și în gură, fără să-l atace nimeni”

CTP susține că „problema mare e PNL. Și-a dat cu levierul în genunchi, în cap și în gură, fără să-l atace nimeni. Ei între ei au reușit asta! Dacă Florin Cîțu e mazilit, partidul se duce la 10% în sondaje. Acum au 16%”.

Comentând discursul lui Rareș Bogdan din momentul alegerii lui Cîțu în fruntea PNL, CTP a afirmat: „Nu înțeleg acești politicieni. Dacă aș înghiți o flegmă de nivelul ăsteia, m-as dezintegra. Lor nu le e rușine, orice ar fi. Băsescu spune că trebuie să ai stomac de politician”.

Foto: INQUAM Photos, George Călin

Urmărește-ne pe Google News