Mergi direct la conținut »
Protest în Venezuela: Șoferii de autobuz au blocat complet străzile din Caracas | FOTO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Protest în Venezuela: Șoferii de autobuz au blocat complet străzile din Caracas | FOTO

Protest în Venezuela: Șoferii de autobuz au blocat complet străzile din Caracas | FOTO

Șoferii de autobuz din Caracas au paralizat orașul timp de opt ore pentru a protesta față de criza economică din țară. Sute de oameni au cerut salarii mai mari și o protecție mai bună, relatează BBC News.

Străzile din capitala Venezuelei au fost complet blocate de autobuze. Șoferii și-au arătat astfel nemulțumirea față de situația din țară. Unii dintre ei au cerut chiar mai mulți bani pentru a-și întreține vehiculele.

Protest în Caracas, Venezuela, autobuze - EPA

Venezuela – țara în care trei alimente de bază costă cât salariul pe o lună

Venezuela se confruntă cu o criză economică, provocată de scăderea prețului petrolului. În prezent, autoritățile întâmpină dificultăți în apropivizionarea magazinelor cu alimente de bază, dar și medicamente și produse sanitare.

Protest în Caracas, Venezuela, autobuze - EPA

Totodată, președintele Nicolas Maduro, succesorul lui Hugo Chavez, devine parcă din ce în ce mai contestat de oameni. Opoziția a încercat să organizeze în acest an un referendum pentru demiterea sa, însă Curtea Electorală din țară a respins această posibilitate.

Președintele Venezuelei, fugărit de manifestanți furioși | VIDEO

Close
Închide
  Close