De Cristina Ologeanu,

Artista are nevoie de tratament săptămânal

Potrivit unor apropiaţi de-ai cântăreţei, primul ei prieten o altoia regulat, îi vorbea urât şi o umilea constant. Punând cap la cap toate acestea, specialista Alina Blăgoi a încercat să schiţeze portretul psihologic al Alexandrei Stan.
“Din punct de vedere psihologic, Alexandra Stan este dependentă afectiv de cineva, caută persoane mai puternice decât ea. Toate acestea se datorează faptului că nu are încredere în propriile forţe. În această relaţie, Alexandra era abuzată afectiv (el lua toţi banii de pe concertele ei, iar ei îi dădea cu ţârâita), motiv pentru care în mintea ei s-a instalat un blocaj pe care nu-l poate depăşi. Întrucât este al doilea bărbat cu care are o relaţie din care iese tot cu o traumă, pot spune că Alexandra Stan suferă de «sindromul femeii bătute» (persoană care a primit o injurie demonstrabilă, fizică sau psihologică, deliberată, severă şi repetabilă de la partener)”.
Psihologul Alina Blăgoi a continuat: “În aceste momente, pentru a trece peste traumele (fizice si psihice) provocate de acest incident, doar psihologul sau psihiatrul îi poate fi un bun aliat. Şedinţele pe care le va urma (minimum două pe săptămână) o vor ajuta să îşi redescopere respectul de sine, curajul, resursele şi puterea de a merge mai departe, să se descopere la adevărata valoare şi să fie mult mai hotărâtă în luarea deciziilor. De asemenea, o va ajuta să devină independentă afectiv şi să-şi descopere punctele vulnerabile”.
Specialista Alina Blăgoi a comentat şi comportamentul violent al impresarului Marcel Prodan: “Cel care abuzează fizic o femeie are ca scop să obţină o poziţie de control, să creeze frică, să intimideze.”

Mama vedetei: «Îi reproşa că a fost luată de la coada vacii»

“Ne aşteptam să se producă ruptura, pentru că fiica nostră era sclavul lor. Nu avea viată personală, nu ştia decât muzică. Avea şi câte 15 concerte pe lună. Ne-a părut rău să o vedem exploatată. Tot timpul avea de primit bani din urmă, restanţe… N-a văzut nici un contract, de la nici un eveniment. Când şi-a cerut drepturile, i s-a zis că a fost luată de la coada vacii, că tatăl ei a muncit într-o parcare… Eu am lucrat într-un supermarket şi i s-a reproşat că am fost o simplă vânzătoare”, a mărturisit mama Alexandrei.

Lui Mihai Trăistariu i se pare dubioasă povestea

Cântăreţul Mihai Trăistariu (33 de ani), artist cu care Alexandra a colaborat în urmă cu patru ani, a făcut dezvăluiri incendiare pentru Libertatea.
“Am cunoscut-o pe Alexandra în 2009, când o pregăteam pentru a participa la Festivalul Mamaia, alături de celelalte concurente. Am lucrat cu ea vreo două luni şi ne vedeam cam de două ori pe săptămână. Era în clasa a XII-a. Era o fată tare muncitoare, era veselă mereu, zglobie. Mai venea din când în când supărată la repetiţii, pentru că se certa cu iubitul ei. Am înţeles că era coleg de clasă cu ea. Nu a venit însă niciodată vânătă sau cu vreun semn de agresiune fizică. Dar după Mamaia nu am mai păstrat legătura cu ea. Iniţial, mi s-a părut că toată nebunia asta din ultima perioadă e o campanie de promovare a unei piese, clip sau album nou. Însă după ce am văzut-o cu vânătăile alea la ochi, am tras concluzia că e prea groasă treaba. Dacă, aşa cum se tot speculează, totul e o făcătură, atunci ar fi o mare porcărie. Îmi vine să vomit la gândul că tot circul ăsta ar fi o făcătură! Dacă au minţit, atunci vor avea de pierdut, iar lumea îi va urî că au făcut tot circul ăsta pentru a promova ceva. Sincer, mi s-a părut cam dubios că ea a povestit că a leşinat şi că s-a trezit după două ore, iar individul ăla a bătut-o din nou după ce şi-a revenit. Orice om normal ar fi chemat salvarea sau ar fi dus-o la spital, nu ar fi bătut-o iar”, ne-a declarat Trăistariu în exclusivitate.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism