Mergi direct la conținut »
Rachete ale teroriștilor declanșate din cauza fulgerelor! Se putea declanșa un nou război
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Rachete ale teroriștilor declanșate din cauza fulgerelor! Se putea declanșa un nou război

Rachete ale teroriștilor declanșate din cauza fulgerelor! Se putea declanșa un nou război

Oficialii guvernului Israelului afirmă că o serie de fulgere au cauzat lansarea unor rachete din Fâșia Gaza spre Israel, o casă fiind distrusă în urma acestui incident.

Incidentul ar fi putut să declanșeze noi confruntări militare de amploare, arată oficialii de la Ierusalim.

Presa israeliană relatează că executivul de la Ierusalim a acceptat ipoteza care arată că lansarea a două rachete Grad din Fâșia Gaza, în urmă cu câteva zile, a fost provocată de fulgere, scrie Mediafax.

Un membru al executivului israelian a spus că ”nu ar fi corect” ca Israelul să declare război ”din cauza vremii”. În același timp, și ministrul Justiției al Israelului spune că gruparea teroristă ”Hamas nu a vrut să lanseze rachetele”.

Rachetele au fost lansate din Fâșia Gaza, într-o noapte, în cursul săptămânii trecute, una dintre acestea lovind o casă din orașul Beersheba. A doua a căzut în Marea Mediterană. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.


CITEȘTE ȘI: REPORTAJ/ Așa arată un veceu din județul Botoșani! Când firma de construcții face vila șefului județului mai repede decât școala. Elevii din satul Roma, printre mormane de moloz, până la veceul deschis – VIDEO


FOTO: PIXABEY

Close
Închide
  Close