De Răzvan Mihalașcu,

Italianul din localitatea Savignano, provincia Forlì-Cesena, este acuzat că a omorât-o pe Nicoleta Vasilica Neață în noaptea de 29 spre 30 august 2018 și apoi a dat foc trupului femeii. Rămășițele carbonizate au fost descoperite în trei cauciucuri aruncate în apropierea stației de taxare de pe autostrada Modena Sud, notează Observator.tv.

Descoperirea macabră a fost făcută în San Donnino, o zonă izolată și cunoscută a fiind frecventată de prostituate.

Cadavrul româncei a fost identificat de criminaliștii italieni datorită unui șurub implantat în femurul Nicoletei în urmă cu cinci ani în urma unui accident. Este vorba despre o proteză specială de care au beneficiat doar două persoane în Italia.

În doar 10 zile, Raffaele Esposito, italianul acuzat de uciderea Nicoletei, a abuzat o tânără și a încercat să răpească o altă fată de 18 ani. Individul a fost surprins în imagini de camerele de supraveghere în timp ce o brusca pe adolescenta pe care ar fi vrut să o răpească.

Născută în România, Nicoleta Vasilica Neață a ajuns în Italia în copilărie. După ce a locuit în Bassano și Vicenza, românca s-a mutat la Modena.

Potrivit sursei citate, tânăra a devenit prostituată și a încasat numeroase bătăi pe când „lucra” în zona orașului Vicenza.

În noaptea de 29 spre 30 august 2018, românca s-a urcat în mașina lui Raffaele Esposito și nu s-a mai întors acasă.

Joi, 21 noiembrie, ialianul de 34 de ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă, notează Voce di Napoli.

sursa foto: rotalianul.ro

Citeşte şi:

Vreme deosebit de rece în București și în toată țara. Când ar putea ninge în Capitală

Suspiciuni în cazul Caracal. Procurorii se întreabă de ce polițistul Constantin Pistol nu le-a spus că a vorbit de pe un telefon privat cu Alexandra

Un expert în lucrul cu fosfura de aluminiu dezvăluie adevărata dimensiune a dezastrului de la Timișoara. ”Gazul ăsta distruge și echipamentele de protecție!”

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri