Mergi direct la conținut »
Bărbatul care a ucis-o pe Nicoleta Neață în Italia, condamnat la închisoare pe viață. Românca a fost omorâtă și incendiată
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Bărbatul care a ucis-o pe Nicoleta Neață în Italia, condamnat la închisoare pe viață. Românca a fost omorâtă și incendiată

Bărbatul care a ucis-o pe Nicoleta Neață în Italia, condamnat la închisoare pe viață. Românca a fost omorâtă și incendiată

Raffaele Esposito, un fost bucătar de 34 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață, pentru uciderea Nicoletei Vasilica Neață, o româncă stabilit în Italia. După comiterea crimei, bărbatul ar fi incendiat trupul tinerei de 31 de ani, relatează Observator.tv.

De Răzvan Mihalașcu,

Italianul din localitatea Savignano, provincia Forlì-Cesena, este acuzat că a omorât-o pe Nicoleta Vasilica Neață în noaptea de 29 spre 30 august 2018 și apoi a dat foc trupului femeii. Rămășițele carbonizate au fost descoperite în trei cauciucuri aruncate în apropierea stației de taxare de pe autostrada Modena Sud, notează Observator.tv.

Descoperirea macabră a fost făcută în San Donnino, o zonă izolată și cunoscută a fiind frecventată de prostituate.

Cadavrul româncei a fost identificat de criminaliștii italieni datorită unui șurub implantat în femurul Nicoletei în urmă cu cinci ani în urma unui accident. Este vorba despre o proteză specială de care au beneficiat doar două persoane în Italia.

În doar 10 zile, Raffaele Esposito, italianul acuzat de uciderea Nicoletei, a abuzat o tânără și a încercat să răpească o altă fată de 18 ani. Individul a fost surprins în imagini de camerele de supraveghere în timp ce o brusca pe adolescenta pe care ar fi vrut să o răpească.

Născută în România, Nicoleta Vasilica Neață a ajuns în Italia în copilărie. După ce a locuit în Bassano și Vicenza, românca s-a mutat la Modena.

Potrivit sursei citate, tânăra a devenit prostituată și a încasat numeroase bătăi pe când „lucra” în zona orașului Vicenza.

În noaptea de 29 spre 30 august 2018, românca s-a urcat în mașina lui Raffaele Esposito și nu s-a mai întors acasă.

Joi, 21 noiembrie, ialianul de 34 de ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă, notează Voce di Napoli.

sursa foto: rotalianul.ro

Close
Închide
  Close