Viorica Dăncilă a declarat în timpul unei conferințe de presă că, dacă l-ar fi avut pe Iohannis în fața sa într-o dezbatere electorală, i-ar oferi trei cadouri: drapelul României, Constituția și Biblia.

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL, a scrie pe Facebook un mesaj în care a invitat-o pe Viorica Dăncilă să păstreze pentru sine cele trei daruri. ”Viorica Dancilă poate să își țină pentru ea cele trei daruri, ca simbol a ceea ce NU a făcut într-o carieră politică dezastruoasă”.

”Viorica Dancilă își poate pune cele trei daruri în vitrina sufrageriei de la Predeal și să le contemple ca simplă persoană fizică. Să se gândească în sfârșit la cât rău a făcut românilor atunci când a călcat în picioare esența acestei națiuni: Tricolor, Constituție, Morala”, a conchis Turcan.

Viorica Dăncilă a susținut, vineri seara, ultimul mesaj de campanie, înaintea alegerilor prezidențiale 2019 din turul al doilea.

Candidatul PSD i-a adus trei daruri lui Klaus Iohannis, exprimându-și dezamăgirea că șeful statului nu a fost prezent la dezabatere.

Candidatul PSD a afirmat că, dacă Iohannis ar fi fost prezent în această seară alături de ea, i-ar fi făcut trei daruri:

„Primul, tricolorul României, pentru că un președinte trebuie să aibă tricolorul în suflet ca să fie un bun român și ca să-și apere țara.

Al doilea dar, Constituția României – este legea fundamentală pe care trebuie să o respectăm toți și pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare,

Al treilea dar este Biblia. Pentru că un om care crede în Dumnezeu este un om bun, un om care nu învrăjbește”.

Citeşte şi:

Interviu cu omul care a scos în stradă un sfert de milion de cehi, la 30 de ani după comunism: ”Lupta pentru democrație nu se termină niciodată”

Suspiciuni în cazul Caracal. Procurorii se întreabă de ce polițistul Constantin Pistol nu le-a spus că a vorbit de pe un telefon privat cu Alexandra

Vreme deosebit de rece în București și în toată țara. Când ar putea ninge în Capitală

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI