Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Raportul oficial al morții lui Răzvan Ciobanu. Designerul nu ar fi murit pe 29 aprilie. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

Raportul oficial al morții lui Răzvan Ciobanu. Designerul nu ar fi murit pe 29 aprilie. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu 7 luni, într-un cumplit accident de mașină. Prietena și avocata acestuia, Laura Vicol, a dezvăluit care a fost cauza morții și la ce oră s-a stins designerul din viață.

De Livia Lixandru,

„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”, a spus Laura Vicol, la „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.

Laura Vicol a dezvăluit și care este cauza oficială a morții lui Răzvan Ciobanu.

„A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct.

Când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a mai spus avocata lui Răzvan Ciobanu. „A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, susține avocata designerului.

Procurorii constănțeni au clasat dosarul deschis în urma morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu

În urma morții lui Răzvan Ciobanu, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au deschis un dosar in rem pentru ucidere din culpă. Luni, procurorul de caz a închis dosarul, constatând că designerul a murit din cauza hemoragiei produse în urma accidentului.

„S-a dispus clasarea conform articolului 16, litera f din Codul de Procedură Penală, întrucât s-a constatat că decesul a fost cauzat de accident. În speță a mai fost începută și o urmărire penală privind conducerea sub influența unor substanțe, însă a fost închisă ținând cont că a intervenit decesul”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, potrivit Digi24.

Close
Închide
  Close