„I-am spus… Așa cum la Cotroceni nu intri cu telefonul, nici la tine nu trebuie să lași pe nimeni să intre cu telefonul”, a declarat Rareș Bogdan.

Întrebat unde ar putea să lase telefoanele mobile, Rareș Bogdan a spus că ar putea „să le pună într-un coș, într-un pantof, să le pună unde vor ei”.

Dar să nu intre cu telefoanele mobile, pentru că nu e normal să intri cu telefonul într-un loc de unde se conduce România și pot exista documente, nici de ziua premierului. Sunt convins că nu o să-i mai lase să intre cu telefoane mobile.

Rareș Bogdan:

Europarlamentarul a mai spus că el nu crede că fotografia a fost făcută pentru a-i strica imaginea premierului, ci că persoana a vrut mai degrabă să se laude.

Totodată, Rareș Bogdan a subliniat că marele atac al PSD la adresa Guvernului Orban a fost că premierul fumează în birou.

“Noi nu furăm, noi fumăm”, a replicat liberalul.

“Poate să stea oricine în cap, pentru că PNL tot va câștiga alegerile”

Rareș Bogdan este ferm convins că PNL va câștiga alegerile, chiar dacă pandemia de coronavirus a mai “mușcat” câteva procente din popularitatea partidului.

“Poate să stea oricine în cap, pentru că PNL tot va câștiga alegerile. Am trecut cu bine pandemia, pentru că România nu a fost afectată la fel de mult ca alte state, cu populație identică. Am pierdut câteva procente, dar vom merge pe programul PNL, PSD nu e reformat, cei de la USR vor intra în parteneriat cu noi. Vom câștiga și vom guverna România cu USR și PMP timp de patru ani”, a mai declarat liberalul.

Citeşte şi:

Interviurile Libertatea | Rareș Bogdan: ”Nicușor Dan rămâne candidatul nostru, va câștiga și va anula arhitectura de manea în București”

Educaţia sexuală în școli se va face doar cu acordul părinţilor. Deputat: “Ce ar spune un părinte dacă copilul îi zice că a învățat la școală cum să facă sex?”

Toţi deputaţii ALDE s-au afiliat grupului PSD

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut