Mergi direct la conținut »
Reacția lui Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei, după ce a fost insultat de Adrian Țuțuianu. ”Nu mă las intimidat de grupurile de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacția lui Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei, după ce a fost insultat de Adrian Țuțuianu. ”Nu mă las intimidat de grupurile de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista”

Reacția lui Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei, după ce a fost insultat de Adrian Țuțuianu. ”Nu mă las intimidat de grupurile de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista”

Dănuț Andrușcă a scris, într-un mesaj pe Facebook, faptul că nu se va lăsa intimidat de "grupurile de interese" care îl denigrează în spațiul public. Ministrul Economiei a afirmat că atacurile îi vizează pe cei care îl susțin pe președintele PSD, Liviu Dragnea.

Reacția lui Andrușcă vine în contextul în care senatorul PSD Adrian Țuțuianu a spus că ministrul Economiei este „atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el”

„În spaţiul public au apărut, şi sunt convins că vor continua să apară, o serie întreagă de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, însă, din zone gri şi reprezintă diverse grupuri de interese. La unele dintre atacuri mă aşteptam, la altele nu. Sunt, însă, convins că imaginaţia şi creativitatea celor care au decis să mă transforme într-o ţintă nu are limită şi voi mai auzi lucruri despre mine la care acum nici nu mă pot gândi”, a scris, pe Facebook, ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, conform Mediafax.

Dănuț Andrușcă a spus că își va apăra onoarea în instanță.

„Când am vorbit în plenul Camerei Deputaţilor despre «şobolăneli», exact la acest tip de atacuri mă refeream. Poate este o coincidenţă că tot acest «spectacol» a început exact după ce am demascat, luni, acest mod de a face politică. E clar că am deranjat pe cineva, sau pe mai mulţi. Nu voi ezita să-mi apăr onoarea şi demnitatea, inclusiv în instanţa de judecată, împotriva tuturor celor care abuzează de decenţa mea şi folosesc tot felul de injurii. Repet, sunt un om bine-crescut şi cu frică de Dumnezeu, dar asta nu înseamnă că voi tolera la nesfârşit toate insultele din spaţiul public care se vehiculează la persoana mea. Nu spun asta ca o ameninţare, ci ca o avertizare!”, a scris ministrul.

Andruşcă a menţionat că nu se va lăsa intimidat de grupurile de interese care îl denigrează.

„Eu îmi voi vedea de treabă, exact ca şi până acum. De asemenea, voi vorbi cu moderaţie, atunci când va fi cazul. (…) Sunt un om discret, onorat să lucrez pentru ţara mea. La final, o concluzie: nu mă voi lăsa intimidat de reprezentanţii acestor grupuri de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista (că tot este această sintagmă la modă prin România)”, a scris ministrul.

Andruşcă crede că atacurile vizează grupul celor care îl susțin pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„PS: Sunt convins că am înţeles cu toţii că aceste atacuri recente nu-l au drept miză principală pe Dănuţ Andruşcă, ci vizează grupul celor care am decis să-l susţinem pe dl Preşedinte Liviu Dragnea. Spre deosebire de cei care le-au comandat şi le execută, eu sunt şi voi rămâne un jucător de echipă”, a conchis Andruşcă.

De asemenea, ministrul Economiei a spus că are de gând de a-l da în judecată pe vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu, nu înainte de a-i cere explicații despre contextul în care l-a jignit.


Citește și Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, susținere neașteptată pentru Udrea: «E inuman ce i se întâmplă»


 

Close
Închide
  Close