MENIU CAUTĂ
15 Aug. 2018 07:22

Reacția lui Mircea Badea după ce oamenii au strigat cuvinte obscene împotriva PSD, la finala de tenis a Simonei Halep la Montreal

Distribuie

Reacția lui Mircea Badea după ce oamenii au strigat cuvinte obscene împotriva PSD, la finala de tenis a Simonei Halep la Montreal. Realizatorul tv a dezbătut subiectul, în cadrul emisiunii sale.

Mircea Badea a avut o primă reacție în legătură cu incidentul de la finala Simonei Halep de la Montreal, unde un grup de români au scandat lozinci împotriva PSD.

'În legătură cu ce s-a întâmplat la finala de la Montreal. După parerea mea acolo nu a fost despre Simona Halep. Remarc descreierarea celor care au scandat împotriva PSD la acel meci de tenis. Acest lucru este provocat și întreținut de Iohannis, care a legitimat înjurătura. El a spus că înjurătura este o opinie politică', a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii sale.

Pe la jumătatea primului set, partida Simona Halep – Sloane Stephens, desfășurată duminică la Montreal, a fost întreruptă pentru câteva momente. Se scandase din tribune binecunoscutul slogan 'M…e PSD'. Arbitrul a cerut liniște, iar meciul a fost reluat.

Citește și

Vânătoare de vrăjitoare? Un tânăr a fost 'săltat' de jandarmi când voia să intre la meci. Acuzat că a furat arma jandarmeriței, a fost amendat pentru… un banner!

 

Citește mai multe despre montreal și PSD pe Libertatea.

Comentarii