14 Noi. 2017 15:05 , de Daniel Ionașcu

Reducerile Cel.ro de Black Friday 2017. Cele mai mari reduceri. Vor exista produse la 1 leu și ieftiniri de 90%

Distribuie

Reducerile Cel.ro de Black Friday 2017. Retailerul online Cel.ro, controlat de către compania Corsar Online, a anunțat că va organiza vineri, 17 noiembrie, o nouă rundă de reduceri în campania de Black Friday, când sute de produse vor avea prețuri mai mici. Compania anunță că vor exista și produse la 1 leu, iar cea mai mare reducere va fi de 90%.

Reducerile Cel.ro de Black Friday 2017: Smartphone la 199 de lei și laptop cu ecran tactil la 899 lei

'Cei care își doresc un smartphone nou au o gama larga de unde pot alege, iar prețurile vor începe de la 199 lei.

Laptopurile cu touchscreen vor porni de la prețul de 999 lei, iar cele de gaming cu placa video de 4GB apar în ofertă cu prețuri de la 2.399.

Vezi toate ofertele de la Cel.ro!

Black Friday la CEL.ro aduce prețuri de la 499 lei la aragazuri, 339 lei la televizoare și reduceri considerabile la toată categoria de fashion (ceasuri, bijuterii, genți, etc.)', arată societatea, într-un comunicat.

24 de rate fără dobândă

Cel.ro mai arată că românii interesați să cumpere produsele aflate la promoție le pot achiziționa în 24 de rate fără dobândă.

Ținta companiei pentru ediția din acest a Black Friday

Compania a subliniat că în acest an își propune să comercializeze 200.000 de produse cu ocazia Black Friday și să înregistreze vânzări de 50 de milioane de lei.

Corsar Online deține, pe lângă Cel.ro, și Domo.ro și MarketOnline.ro.

Ghidul de cumpărături pentru Black Friday 2017

Black Friday 2017 are loc vineri, 17 noiembrie, la eMag – cel mai mare retailer online din România.

Alte companii, precum evoMAG și Cel.ro au demarat deja reducerile. La fel și Flanco, care deține și o rețea de magazine.

Înainte de a vă avânta la promoții și reduceri este indicat să consultați Ghidul de cumpărături pentru a nu avea surprize neplăcute.

Loading...
Comentarii