Mergi direct la conținut »
Black Friday 2017 la eMag: 50.000 de televizoare, 60.000 de telefoane și plata în 60 de rate fără dobândă. Compania are la promoție și bilete de avion, autoturisme, aur și abonamente la Digi Mobil - VIDEO
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie

Black Friday 2017 la eMag: 50.000 de televizoare, 60.000 de telefoane și plata în 60 de rate fără dobândă. Compania are la promoție și bilete de avion, autoturisme, aur și abonamente la Digi Mobil – VIDEO

Reducerile eMag de Black Friday 2017. Retailerul online eMag, cel mai mare din România, aduce la Black Friday 2017 peste 2 milioane de produse, dintre care 50.000 de televizoare, 60.000 de smartphone-uri, 25.000 de laptopuri și 20.000 de frigidere, a anunțat Iulian Stanciu, directorul general al companiei. Reducerea medie este 34%, iar promoțiile pot merge până la 80%. Evenimentul are loc vineri, pe 17 noiembrie.

De Daniel Ionașcu,

„Am construit Black Friday plecând de la dorința de a le da clienților prețuri foarte bune, bazându-ne pe volume foarte mari. Am ajuns la a șaptea ediție a evenimentului, păstrăm tradiția, iar pentru a putea oferi prețuri mai bune decât oricând în timpul anului, Black Friday trebuie să fie o singură zi”, a afirmat Stanciu.

Participă branduri ca Samsung, LG, Sony, Huawei, Arctic, Lenovo, Philips, Apple

Acesta a mai precizat că participă la eveniment branduri din domeniul electronicelor precum Samsung, Asus, Huawei, Philips, LG, Lenovo, Sony, dar și Apple. Pe segmentul electrocasnicelor se vor găsi Arctic, Whirlpool sau Tefal.

Din domeniul bunurilor de lux participă grupul francez Coty, care deține mărcile Calvin Klein, Marc Jacobs sau Max Factor.

Ofertele pentru copii sunt prezente prin Lego, încălțămintea prin Nike, iar pentru bunurile de larg consum se găsește Procter & Gamble.

Principalele branduri care participă la Black Friday 2017: Samsung, LG, Huawei, Apple, Lenovo, Sony, Arctic, Whirlpool, Tefal, Nike, Coty, LEGO. Fotografie din conferința de presă în care Iulian Stanciu, directorul executiv al eMag, a prezentat ofertele și reducerile.

Reducerile eMag de Black Friday 2017 – Electrocasnice și haine

Pe lângă acestea se mai pot găsi 150.000 de electrocasnice mici, alte 150.000 de parfumuri și cosmetice și un număr similar de produse pentru casă și grădină. Concomitent, vor fi disponibile alte 150.000 de jocuri și jucării, dar și 25.000 de anvelope deoarece este sezonul schimbării cauciucurilor de iarnă.

În fine, Stanciu a mai adăugat că vor fi disponibile peste 200.000 de produse din categoria fashion, oficialul adăugând că ”pariază” că în cinci ani aceasta va fi cea mai populară categorie la vânzări. eMag a cumpărat anul trecut retailerul de modă Fashion Day.

Oferte speciale: Aur, mașini, abonamente Digi sau de sănătate

Pe lângă aceste produse, la care utilizatorii se așteaptă deja să găsească reduceri, eMag a mai anunțat o serie de oferte speciale pe care le vor găsi pe site românii amatori de promoții.

Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
Recomandări
Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
 

Mai exact, se pot cumpăra automobile BMW, Jeep, Land Rover, Jaguar, Toyota, Alpha Romeo, Ford, Abarth, Mercedes, Fiat și Hyundai, dar și motociclete.

Și în acest an rămâne valabilă oferta cu monede și lingouri de aur, la care se adaugă ceasuri și bijuterii de lux.

De asemenea, există vouchere cu reduceri la bilete de avion pe cursele Tarom (voucher de 100 de euro la 50 de euro), bilete la evenimente precum concerte sau curse de Formula 1, pachete turistice, dar și abonamente la Digi Mobil, operator telecom controlat de către grupul RCS-RDS.

În fine, există și abonamente medicale la serviciile prestate de către Regina Maria și Just Smile.

Card cu 60 de rate fără dobândă

În privința finațării, eMag vine cu o ofertă imbatabilă: 60 de rate fără dobândă, prin cardul de credit eMag, realizat împreună cu Raiffeisen. Acesta oferă și un bonus de 500 de lei la prima achiziție, însă trebuie ca produsul cumpărat să fie de peste 1.000 de lei.

Cum arată dușmanul: Cercetătorii britanici au creat modele precise 3D ale noului coronavirus
Recomandări
Cum arată dușmanul: Cercetătorii britanici au creat modele precise 3D ale noului coronavirus
 

Pe lângă acesta sunt disponibile alte opțiuni între 12 și 24 de rate de la mai multe bănci, între care BRD, Garanti Bank, Credit Europe sau Banca Transilvania.

Stanciu a afirmat că scopul îl constituie facilitarea tranzacțiilor de valoare mai mare.

card cu 60 de rate fara dobanda

Două treimi din comenzi vor fi livrate în 5 zile

De asemenea, Iulian Stanciu a afirmat că eMag lucrează cu patru firme de curierat în acest an pentru livrări. Cea mai mare parte, puțin peste 50%, va fi gestionată de către Fan Curier, iar restul se va împărți între Urgent Cargus, Sameday și HDS, ultima pentru pachete foarte mari.

Stanciu a afirmat că 67% din comenzi vor fi livrate în 5 zile, iar restul până pe 29 noiembrie.

eMag a prezentat și un filmuleț cu pregătirea, arătând automatizarea depozitului companiei. Iulian Stanciu a arătat că depozitul are 125.000 de metri pătrați, cât 25 de terenuri de fotbal, iar stocurile aflate în acesta au valoarea de un miliard de lei. Compania a investit 10 milioane de euro în depozit și alte 2,5 milioane de euro în servere și infrastructura de cloud computing.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

Produsele mai pot fi ridicate și din cele 15 showroom-uri ale eMag, dar și din 600 de puncte de livrare ale Poștei Române.

Compania își propune să vândă 1,3 milioane de produse și să aibă vânzări de 350 de milioane de lei.  Spre comparație, anul trecut au fost comercializate 1,1 milioane de produse, iar vânzările au totalizat 301 milioane de lei.

Controlat de un gigant

eMag este controlat de către grupul sud-african Naspers, care a cumpărat în anul 2012 un pachet de 70% din acțiunile eMag de la omul de afaceri Sebastian Ghiță, dar și de la Iulian Stanciu și fondatorul Radu Apostolescu. Stanciu mai deține acum un pachet de 21,6%, iar Radu Apostolescu 8,4%, după cum arată Ziarul Financiar.

Sfaturi de Black Friday

Înainte de a vă avânta la reduceri și promoții rupeți-vă câteva minute pentru a consulta Ghidul de cumpărături de Black Friday, pentru a nu avea surprize neplăcute.

Consiliul Concurenței a anunțat zilele trecute, prin vocea președintelui său Bogdan Chirițoiu, că va verifica dacă reducerile de Black Friday sunt reale.

Alți retaileri au demarat deja promoțiile de Black Friday, așa cum este cazul evoMAG – care are trei perioade distincte de reduceri. Lista cu toate magazinele participante la ediția din acest an a Black Friday poate fi consultată aici.

Close
Închide
  Close