15 Dec. 2017 17:48

Regele Mihai, citat ca pârât la Tribunalul din Arad în ziua în care românii îi aduc un ultim omagiu. Situație ilară

Distribuie

Situație ilară. Regele Mihai a fost citat ca pârât la Tribunalul din Arad în ziua în care românii îi aduc un ultim omagiu.

Regele Mihai a fost citat ca pârât la Tribunalul din Arad, în data de 15 decembrie 2017. Regele Mihai, care urmează să fie înmormântat sâmbătă, 16 decembrie, la Curtea de Argeș, a fost dat în judecată.

Nistor Isai Faur, procesoman cunoscut – cu peste 1.000 de procese intentate din motive absurde, l-a chemat în judecată pe Regele Mihai într-un dosar de contencios administrativ şi fiscal. Primul termen de judecată a avut loc pe 17 noiembrie 2017.

Oficialii de la Tribunalul din Arad au stabilit termen în proces pentru data de 15 decembrie 2017, ziua în care zeci de mii de români îi aduc un ultim omagiu monarhului.

Deţinutul-procesoman a indicat drept 'pârâţi' Casa Majestăţii Sale Regele Mihai I, iar apoi pe rege, personal. Regele Mihai a fost citat să se prezinte astăzi, 15 decembrie 2017, la ora 9.00, la Tribunalul Arad, în dosarul 5827/ 108/2017 (10121/2017), într-un nou termen al procesului.

Reclamantul a dat în judecată Casa Regală şi pe Regele Mihai pe 10 octombrie 2017 deoarece ar fi fost nemulţumit de răspunsul pe care l-a primit la o petiţie și solicita ca monarhul să se implice în procesele sale.

„Dosarul este încă pe rol fiindcă dispoziţiile procedurale prevăd că doar la termenul de judecată, şi dacă se respectă anumite proceduri, se dispune suspendarea judecăţii până la introducerea în cauză a moştenitorilor, conform articolului 412, cod procedură civilă', a  declarat Virgiliu Flavius Bradin, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad.

Regele Mihai a încetat din viață în data de 5 decembrie, la reședința sa din Elveția. Avea 96 de ani. Regele Mihai, la înmormântarea căriuia vor fi prezente numeroase personalități, va fi înmormântat în data de 16 decembrie la Curtea de Argeș.


Citește și: Sportul a salvat-o pe Alexandra Anne Mary Costache, prima fată împinsă la metrou. 'S-a eschivat cu mișcări specifice de handbal'/ VIDEO


 

Loading...
Comentarii