Invitat la Kanal D alături de Mirela Neag, jurnalista de investigație Libertatea, Rădoi a făcut publice intenționat discuțiile cu Nicolae Alexe, șeful Poliției Olt, pentru a arăta cum au acționat anchetatorii în timpul operațiunii de căutare a Alexandrei Măceșanu.

Jurnalista Libertatea Mirela Neag (stânga), în studioul Kanal D pentru a discuta despre dezvăluirile în cazul Caracal / foto: captură video Kanal D

Ce am făcut a fost premeditat ca să arăt cum se face munca de investigație în această zonă. Defectuos! Am vrut să arăt că acel om până la ora 5 după-amiaza nu lucrase și a apelat la mine.

Remus Rădoi

Jurnalista Mirela Neag a susținut că ofițerul a furnizat informații secrete despre mașina presupusului suspect și numerele de telefon de pe care a sunat Alexandra Măceșanu.

(Polițistul) a răspândit informații către un civil. Din lipsă de profesionalism s-au scurs informații vitale despre răpirea fetei.

Mirela Neag, jurnalist

Chiar dacă a trimis Poliția la două adrese greșite, Remus Rădoi a menționat că „este uzual ca în munca de poliție să ceri informații într-un mediu verificat”.

Atunci când publicul larg trebuie cunoască adevărul, se pot încălca anumite legi. Rămân la părerea că acele lucruri trebuiau date publicității pentru a arăta cum funcționează instituțiile statului.

Remus Rădoi

După ce a lansat aceste acuzații, Remus Rădoi, zis și „Codiță”, spune că e posibil ca una dintre firmele sale de pază să nu mai primească licența de funcționare.

Una dintre firme a ajuns la termenul la care licența a expirat. S-a depus documentația pentru reînnoirea licenței, însă nu am primit răspuns.

De asemenea, o altă firmă a fost vizată de un control fulger din partea IGPR.

Recent, Rădoi i-a acuzat pe șefii Poliției Caracal îi anunțau pe infractori înainte de intervenții.

Citeşte şi:

Clanurile din Caracal se pârăsc unul pe altul. Apropiat al lui Oacă: „Oamenii lui Codiță cară votanți PSD cu mașinile, la toate alegerile!”

Minunile Caracalului: Ștampilele SRI și IGPR, pe afacerile domnului Țîrnă, paznic cu bicicletă și interpus al lui Remus Rădoi

Remus Rădoi, audiat la DIICOT despre cazul Caracal. „Nu aveam ce date să le furnizez”

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile