Mergi direct la conținut »
A mâncat de 1.700 de euro și a plecat fără să plătească. Acum se oferă o recompensă uriașă pentru el
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

A mâncat de 1.700 de euro și a plecat fără să plătească. Acum se oferă o recompensă uriașă pentru el

Celebrul bucătar irlandez Richard Corrigan oferă o recompensă de 1.000 de lire sterline (1.132 euro) pentru oricine poate identifica un client care a mâncat și a apoi a părăsit restaurantul său din Londra, "Mayfair", fără să plătească.

În acest sens, chef Richard Corrigan, care a câștigat prima sa stea Michelin în 1994, a postat pe contul său de Twitter o fotografie cu respectivul bărbat.

Omul a vizitat localul anul trecut, pe 18 decembrie, și a comandat una dintre cele mai scumpe sticle de vin și a mâncat o masă cu trei feluri, care includeau pătrunjel cu foie gras, trufe și un sufle, înainte de a merge în zona de fumat, de unde a dispărut.

Acolo a fost văzut ultima dată, când fuma un trabuc și bea dintr-un pahar cu vin, în timp ce în interior îl aștepta o factură de aproape 1.500 de lire sterline (1.699 euro), scrie The Times.

Nu se știe ce sticlă de vin a ales clientul fugar, dar la Restaurantul Mayfair sticlele costă între 50 și 2.000 de lire sterline (întrei 56.64 și 2.265 euro).

Celebrul bucătar irlandez Richard Corrigan

Celebrul bucătar irlandez Richard Corrigan/FOTO – Twitter.com

„Avem o zonă minunată de fumat, cu mese și scaune, și el a ieșit acolo cu trabucul și băutura lui și nu s-a mai întors niciodată. Și a făcut-o în stil mare, mai ales că nu am mai văzut vreodată un hoț așa bine îmbrăcat. Purta o eșarfă de cașmir și o haină de lux”, a declarat proprietarul restaurantului, pentru sursa citată.

Anul trecut, în octombrie, două franțuzoaice au mâncat și au băut la Cluj, apoi au fugit fără să plătească, dar au fost filmate!


Citește și… EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au învățat-o limba maternă: „Când visez, visez românește”


 

Close
Închide
  Close