De Adrian Ilie,

”În opinia mea, doamna Dăncilă nu a fost pusă prim-ministru pentru a conduce. Nu. A fost pusă tocmai ca să nu înțeleagă mare lucru. De aceea am și votat atunci împotrivă”, a spus Robert Negoiță adăugând că Dăncilă este ”o persoană deosebită” pe care o respectă ca om.

Negoiță susține că dispariția lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului nu va produce o schimbare radicală în ceea ce privește modul în care va fi condus Guvernul.

”N-ajungi specialist peste noapte. Nimeni, niciodată. Nu cred treaba asta (…) Ca să conduci o țară trebuie să ai un caracter puternic . Un caracter puternic nu supraviețuia atât sub tutela domnului Dragnea”, a spus primarul sectorului 3.

Acesta susține că, în momentul de față, PSD este ”infestat” de profitori care au venit în partid pentru funcții pe care le-au primit, care au dus la supradimensionarea aparatului funcționăresc al statului, fără beneficii reale în domeniul administrației

În aceste condiții, Negoiță a spus că nu este sigur dacă se va reîntoarce în partid după trecerea celor șase luni de suspendare. ”Eu nu mă regăsesc deloc în aceată formulă. O să văd ce am de făcut. Nu am greșit cu nimic, nu sunt părtaș la greșelile făcute și nu mi se pare normal să plătesc eu”, a mai spus Negoiță.

Citește și:Primarii orașelor îl acuză pe ministrul Teodorovici că „îi duce cu vorba” și că sunt localități „în pragul falimentului”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase