Mergi direct la conținut »
Rochii sub formă de prezervativ și pantofi cu chipul lui Trump la Săptămâna Modei din Londra
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Rochii sub formă de prezervativ și pantofi cu chipul lui Trump la Săptămâna Modei din Londra

Rochii sub formă de prezervativ și pantofi cu chipul lui Trump la Săptămâna Modei din Londra

Unele dintre cele mai bizare prezentări de modă a avut loc la Săptămâna Modei din Londra care are loc în aaceastă perioadă în capitala Marii Britanii. Rochii sub formă de prezervativ sau căzi și pantofi cu chipul lui Donald Trump sunt doar câteva dintre ciudățeniie de pe cat-walk.

Săptămâna Modei de la Londra este locul în care marii designeri ai lumii își prezintă ultimele colecții, dar unde și tinerii cu perspectivă au o șansă. Aceștia vin de multe ori cu modele care vor inspira moda anului viitor, dar și idei trăznite. Și anul acesta nu a fost o excepție.

Unele dintre cele mai strălucitoare și extravagante haine văzute vreodată au fost expuse în timpul evenimentului de cinci zile.

De exemplu, Edwin Mohney, masterandă la școala de artă Central Saint Martins (CSM) din Londra, a uimit mulțimea cu rochii contraceptive, inspirate din prezervative.

În timp ce un alt student de la aceeași școală a creat pantofi stileto cu chipul lui Donald Trump sau a unor porci.

Alți tineri designeri au creat rochia sub formă de cadă, în timp ce alții au prezentat pălării sub formă de pui de găină.


Citește și: JURNAL DE FRONT DIN AFGANISTAN. Ziua 5: Sub amenințarea mașinilor capcană – VIDEO


Close
Închide
  Close