De Mihai Niculescu,

Crima a avut loc în noaptea de 27 noiembrie 1992, în centrul de imigranţi din Weismain, estul Germaniei. Atunci, românul, ca avea la acea vreme 35 de ani, l-a ucis pe colegul său de cameră – tot un român – după ce l-a lovit cu o halbă de bere în cap. Victima avea de 32 de ani, arată adevarul.ro

După crimă, agresorul, originar din judeţul Galaţi, a dispărut şi la un moment dat s-a întors în România. În 1992, poliţiştii germani au emis un mandat internaţional de arestare, dar bărbatul nu a fost de găsit.

Anchetatorii au stabilit că românul acuzat de crimă a folosit identităţi false şi astfel a reuşit să fugă de autorităţile germane aproape trei decenii. La 5 ani după săvârşirea crimei, autorităţile germane au descoperit în baza de date amprentele criminalului care erau, însă, asociate altui nume.

Ulterior s-a stabilit că bărbatul acuzat de crimă a călătorit de mai multe ori în Germania, de fiecare dată sub altă identitate. În acest an, în luna septembrie, poliţiştii din Coburg l-au identificat în România. Bărbatul a fost reţinut, iar în urmă cu câteva zile a fost dus în Germania, la judecată.

Citeşte şi:

Ministrul Cuc l-a uns șef la Tarom pe Valentin Gvinda, un pilot care a avut suspendată licența de instructor de zbor vreme de trei ani pentru fraudă!

O româncă de 43 de ani este pe lista celor mai căutate infractoare din Europa

”Performanță românească”: În 9 ani n-am reușit să terminăm o autostradă de 99 de kilometri. Drum blocat în licitații, crăpături, lilieci și morți

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze